Depinde... eu in locu tau nu as sapa in trecut ca sa nu dau de o "mina" si sa sar in aer. (intelegi tu aluzia) dar daca te bate asa tare gandu zic sa-l intrebi sa scapi de grija + ca este pe internet deci ar trebui sa fie mult mai usor bafta!
Nu stiu de ce am o presimtire ca esti tu :* dar daca ai zis ca tu tii la el acum ca la un prieten atunci hmmm e putin mai complicat; daca tu esti aceea inseamna ca se multumeste si sa ii fii doar prietena si poate ii este frica sa iti zica ceva ca nu vrea sa va certati sau sa te piarda; totusi ar trebui sa vorbesti cu el :* succes
Huh huh ce poveste...Pentru inceput sa stii ca nu e deloc imposibil am patit-o si eu cu cel mai bun prieten..m.am tinut dupa el 2 ani de zile plangand si suferind si el nu voia sa stea cu mine..pana la urma la fel ca tine am avut cateva zile de dragalasenie si dupa am revenit prieteni. dupa catva timp mi-am gasit pe cineva actualul prieten si am inceput sa-l privesc doar ca pe un prieten foarte bun...la 8 luni dupa ce l-am cunoscut pe actualul prieten a gasit un motiv stupid sa se certe cu noi si nici in ziua de azi nu ne-am impacat.prietenul meu mi-a zis ca el i-ar fi zis ca ii place de mine si ca d.aia ar fi preferat sa se certe cu mine decat sa ne desparata aiurea.deci orice e posibil. si cum sa-l intrebi. pur si simplu il iei odata pe net ca hai ma ce sunt statusurile alea zi-mi mie cine e aia care te face sa suferi. o cunosc? si vezi ce iti spune. astept sa-mi spui ce rezolvi si multa bafta!:*
Am vrut sa raspund ceva foarte interesant la intrebarea asta daaaar... daca esti tu aici, adica te respect prea mult.
Multumesc pentru respect. dar ai putea totusi sa raspunzi ceea ce vrei ca sunt curioasa ce anume)
Ii zici asa : dar ce muzica asculti, ce ai patit, suferi? nu am crezut ca esti asa de sensibil ..ma rog mai dezvolti si tu :*
Eu zic ca ar trebui sa-l intrebi.
Poate si el mai tine la tine!
Sunt sigura ca daca si el a simtit ce ai simtit u zilele acelea, este vorba de tine si de tine ii este dor!
Nu pierzi nimic daca il intrebi!
marile iubiri se nasc din prietenii
Daca sunteti prieteni buni poti vorbi cu el pur si simplu liber Il intrebi ce a patit Ii bagi faza cu : "mie poti sa`mi spui orice descarca`te" blah blah blah . Si poate poate
Remusopen întreabă: