Depinde de multi factori...pai in primul rand daca te-a penetrat apoi fara prezervativ, dakte-a atins in zonele intime, sau ti-a intodus degetul in vagin dp ce s-a masturbat el...
insa daca doar v-ati masturbat nu ai cum sa ramai insarcinata!
succes si ar fi bine sa mergi si l un control ginecologic...
pupici
Alina, stai linistita! Dace el nu avea sperma pe manutza cand ti-a bagat mana in pantaloni atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. Si chiar daca ar fi avut, sansele ar fi fost mici. Stati linistiti, asa nu o sa patiti nimic, e doar o joaca interesanta! :X
Dragilor nu mai luati in deradere toate intrebarile de gen, copilasii astia chiar nu sunt informati si isi fac tot felul de probleme, daca nu aici sa intrebe atunci unde? la parinti, bunici? care le spun ca nu e voie sa ti arati pasarica si ciucurelul pana dupa casnicie. nu contest faptul ca poate unele intrebari sunt puse la bascalie insa foarte multe vreau sa cred ca provin din temerile adolescentilor prost informati.
Dragilor nu mai luati in deradere toate intrebarile de gen, copilasii astia chiar nu sunt informati si isi fac tot felul de probleme, daca nu aici sa intrebe atunci unde? la parinti, bunici? care le spun ca nu e voie sa ti arati pasarica si ciucurelul pana dupa casnicie. nu contest faptul ca poate unele intrebari sunt puse la bascalie insa foarte multe vreau sa cred ca provin din temerile adolescentilor prost informati.
15 ani zici? Presupun ca vroiai sa ramai virgina, altfel nu-mi explic joaca asta de-a "cu manutele-n chiloti"
Nu are nici un rost sa-ti faci griji degeaba.stai lin k nu are ce sa se intample.
))trebuie sa recunosk k e tare faza.asta nu mi-a trecut prin cap.
Stai linistita! Nu se intampla nimic. Daca sperma nu a ajuns in vaginul tau... nu ai de ce sa te temi... Si chiar daca a ajuns, daca nu te afli in timpul ciclului sau mai ai cateva zile pana la ciclu... e bine... Spermatozoizii ( ai invatat de ei presuspun ) traiesc pana la 5 zile in vagin... Exista un risc mic... dar daca nu s-a intamplat nimic din ce am spus eu... nu ai de ce sa te ingrijorezi!