| AlexandraIleana a întrebat:

L-am pierdut. L-am pierdut dintr-o prostie. I-am gresit din nou...i-am facut o promisiune de care nu m-am tinut de cuvant. I-am mai facut odata greseala asta si m-a iertat si mi-a zis sa nu mai repet. Dar fara sa vreau uite ca s-a intamplat.L-am dezamagit si ma doare sufletul. daca ar fi sa ma ierte din nou eu nu m-as mai putea impaca cu el. O sa regret foarte mult. Mai ales daca din cauza mea l-am pierdut.Cu el am inceput toate, prima mea iubire. Ce as putea sa fac? Sunt asa de trista. Am uneori momente ca nu is buna de nimic...sad

37 răspunsuri:
| DirviziuQ a răspuns (pentru RAY):

Sa stii ca alea nu stau in cluburi, ci isi ocupa timpul cu lucruri mai importante care le vor ajuta pe viitor.

| RAY a răspuns (pentru DirviziuQ):

Nici eu nu stau in cluburi, se ocupa cu gasirea prostului care sa le intretina material asa e

| frostxtq a răspuns (pentru Legiuitoarea):

De ce dai raspunsuri doar ca sa aduni cat mai multe la numar? Raspunsurile tale nu sunt folositoare nimanui.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru frostxtq):

Bună.
Poftim?
Poate îmi spui la ce îmi trebuie multe răspunsuri "la numar"?
La asta mă pricep: să dau răspunsuri nefolositoare!
Pa, pa.

| frostxtq a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Cu cat ai mai mute raspunsuri pe zi, obtii titlul pentru utilizatorul zilei si mai stiu eu ce alte titluri. Am vazut ca esti numarul 2 in rank pe acest site si asta datrta punctelor acumulate in urma raspunsurilor. Oricum, mai bine ai face altceva mai util decat sa raspunzi aiurea. Nu ajuti pe nimeni.

| TanteMarianne a răspuns:

Pai,depinde cat ține la tine.
Dar oricum, daca il pierzi nu mori, inca traiesti, iar asta e mult mai important decat multe! happy

| Psychzor a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Bravo! Scurt si la obiect.

Ar fi trebuit sa te gandesti la consecinte.

Cand bagi mana in foc stii dinainte ca o sa te arzi si tot o faci si apoi incerci sa vindeci rana si iti pare rau.