Hey,nu fi trista Asa este viata... Prin asta am trecut si eu. Hai sa-ti povestesc :*
Eram la inceput de clasa a 9-a (acum trec a 10-a) si colegei mele ii placea mult de un baiat de la clasa alaturata (si el era tot a 9-a). Cu timpul ne-am dat seama ca baiatul acela ma place pe mine. Mereu avea grija sa fiu vesela,spre surprinderea mea a fost SINGURA persoana din viata mea care si-a dat seama cand am fost trista si cand nu,desi am incercat sa maschez asta. In gandul meu imi ziceam: Doamne cum putem sa fim asa compatibili? Era genul meu de baiat... Timid,bland,inteligent,dar mie la inceput mi se parea un fraier Ziceam ca este prea cuminte,ca nu este genul meu etc. Cu timpul am inceput sa-l plac,dar mie imi era rusine si frica sa recunosc. El statea cu grupul lui de baieti de "bani gata",iar eu cu doar cu doua fete din clasa mea.
Cu timpul el s-a combinat cu o fata din clasa mea,iar eu cu un alt baiat din liceu. Intr-o zi,tipul cu care eram mi-a dat papucii. Eram trista,dar mascam asta,radeam,glumeam etc. La un moment dat ma intalnesc cu baiatul de care iti povestesc pe hol si imi zice "De ce esti suparata?",mie nu mi-a venit sa cred :o Cum poate sa ma cunoasca asa de bine? Si totusi,am scos decat cateva cuvinte cu el in toata viata mea. Eu atunci i-am zis ca sunt ok si m-am dus la baie si am inceput sa plang,crezand ca el a plecat. Stateam in baie si plangeam. Cand ridic capul, el intrase in baie dupa mine si imi zice "Vezi?! Am stiu ca esti trista. Hai spune-mi ce ai, ma pricep sa ascult si sa dau sfaturi." Eram indragostita pana peste cap de el. Nu stiam ce sa mai fac! Nu vroiam sa-l despart de fata cu care era, dar vizibil el ma placea pe mine si eu l-am ignorat mereu, pur si simplu dintr-un orgoliu tampit. Colegelor cand le-am zis ca-l plac nu le-a venit sa creada Au zis ca este prea "fantomatic" pentru mine
Eu sunt o fire mai "nebuna". Dar mie imi place de el si cu asta basta. Este baiatul perfect pentru mine. Nu trece clipa fara sa ma gandesc la el si cred ca regret cel mai mult in viata asta ca am dat cu sutul sansei pe care am avut-o cu el. Oricum eu traiesc cu speranta, ca poate se va intampla "ceva" in clasa a 10-a
Si sunt convinsa ca se va intampla! Vreau sa fiu cu el si simt ca si el vrea asta.
Cat despre tine... Incearca sa-i vezipartile bune baiatul care te iubeste cu adevarat. Daca nu vrei sa fi cu el nu-i nimic! Fa ce vrei! Fa in asa fel incat sa fi fericita! Dar nu uita un lucru. Niciodata nu vei fi fericita daca vei sta impreuna cu o persoana care nu tine la tine Incearca mai intai s-o cunosti si sa vezi daca chiar tine la tine, sau daca te vrea doar ca pe un "trofeu".
Si nu uita! Gandeste-te ca in timp ce tu esti trista, alti trag de usa pe care scrie "Impinge!"
Te pup :*
Pentru ca,intotdeauna,vrem ceea ce nu putem avea!
Vanitatea,orgoliul,un egoism straniu pe care-l avem in noi, ne impinge sa nu dam nici o importanta la ceea ce avem si sa dorim mereu altceva...
Se mai spune si ca un lucru, o persoana, capata importanta doar cand il pierzi!
Oricum, cu totii suntem victimele propriilor nostre decizii, nimeni altcineva nu e vinovat.
Nu crezi că merita o şansă băiatul care te iubeşte? Poate în timp ajungi să-l iubeşti şi tu pe el. Dacă are răbdare cu tine şi te înţelege... Poţi să mai vorbeşti cu el şi să-i acorzi timp? Cine ştie, poate o să fie ceva frumos... Învaţă să-l descoperi, să vezi ce calităţi are. Poate că e băiatul pe care l-ai căutat mereu şi de care ai nevoie acum.Mai poţi schimba ceva?
Sau poate ca nu, n-ai sa ajungi sa iubesti un baiat daca nu-ti place de la inceput de el, nu zic sa fii indragostita de el, dar macar sa existe o scanteie, de ce sa se complaca intr-o relatie din asta?
Pentru ca pur si simplu iti place de altul. N-ai ce face, mai bine ca nu ti-ai batut joc de el nu?
Hmm, inteleg prin ce treci. Asa e in viata de obicei. Ii ignoram pe cei ce ne iubesc si ii iubim pe cei ce ne ignora. Nu pot sa spun cu exactitate de ce e asa. Totusi, prin faptul ca l-ai refuzat deoarece iti place de altul ai dat dovada ca nu iti bati joc de cel care te iubeste.
Pe scurt. asa e viata, nu pot sa spun exact de ce e asa.
Viata mereu e surprinzatoare,si nu neaparat in mod placut.
Baiatul ala care te iubeste ti-a dat prea multa atentie si probabil ca tu nu asta cauti.
Multor fetele le plac tipii indiferenti,care isi bat joc de ele, desi sincer, nu inteleg logica.
Pun pariu ca daca baiatul ala devine indiferent cu tine ii vei simti lipsa si iti vei da seama ca totusi simti ceva pentru el.
El prin comportamentul lui, prin atentia excesiva ti-a dat de inteles ca va fi mereu acolo, pentru tine, indiferent de circumstante.Tocmai acea siguranta te-a facut sa nu il iei in seama pentru ca stii ca mereu va fi cineva pe umarul caruia sa plangi, cineva care te intelege si te iubeste pentru ceea ce esti.
Pai daca nu gandesti ce vrei sa iti facem unu te iubeste altu nu, tu ca multe fete hop dupa ala care nu te iubeste, pentru ca cel care te iubeste e prost si nu merita atentia ta , bine macar ca nu ti-ai batut joc de ala care te iubeste saracu
anonim_4396 întreabă: