| яenaтe a întrebat:

L-am surprins pe unul din colegii mei privinduma foarte insisten in mai multe zile! se uita la mine fara sa faca nici o miscare cand m-am uita in ochii lui m-a privit cateva secunde, mi-a zambit si apoi si-a mutat vederea in alta parte! este posibil sa ma placa?

dau fundita!winking

Răspuns Câştigător
| LoveIsTheAnswer a răspuns:

Poti sa fii sigura ca te place doar ca este prea timid ca sa isi faca curaj sa iti vorbeasca, intra tu in vorba cu el, nu conteaza despre ce doar bagate cu el in seama asa va v-ati apropia mai mult crede-ma si eu am trecut prin asa ceva exact ca tine. Te pupic dolche si curaaaaj ca nu te manank :*:*happy

4 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

In mod cert te place. Discuta cu el despre teme, te vei apropia mai mult!
Bafta!

| Addddda a răspuns:

Heii kiss eu sunt de parere ca da. astea sunt priemle faze de unde iti poti da seamahee hee. E limbaju` coprului. daca si tie iti place de el, e foarte bine. Ii poti arata acest lucru, daca nu straight face va fi dezamagit cred thinking se mai intampla.

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Nu NEAPARAT inseamna ca te place... poate ca se uita la tine, dar poate ca se gandea in alta parte. asa mai mi se intampla si mie sa ma uit la cnva.si sa ma gandesc in alta parte tongue

Este posibil 100% sa si te placa, vezi cum se comporta, daca iti acorda atentie, daca te ajuta cand ii ceri ceva.

| maidausipelascoala a răspuns:

Asemenea colegului tau sunt si eu...mai putin zanbetul...are intentii rele rolling on the floor