Servus @kokolure! Eu cred că mai întâi de toate ar trebui să te mai apucu să citești câte ceva despre ce implică o relație sexuală, de exemplu citește aici http://mamici.ele.ro/......a5852.html
Dacă nu ești pregătită părerea mea este că ar trebui să aștepți cu riscul că prietenul tău se va supăra...
O seară cu zâmbet și gânduri limpezi!
Intr'un an si 3 luni ar trebui sa fi pregatita. Daca te'a asteptat atat inseamna ca te iubeste dar totusi...e baiat. Ai de ales: ori ii dai ceea ce vrea ori il pierzi. Poate el crede ca daca o faceti iti va demonstra ca te iubeste foarte mult si relatia voastra se va imbunatatii. Nu e ceva rusinos! Succes!
Cati ani aveti? Nu impreuna, ma refer la varsta. 1 an si 3 luni fara nimic? Fato, nu-l lasa sa scape pe baiatu' asta, iti spun eu.
Buna.Am si eu o intrebare te referi cumva la sex? deci el vrea sa se culce cu tine si tu nu? pai parerea mea este sa faci ce iti dicteaza inima, in situatia asta am fost si eu am plans in fata lui, si dupaceea s-a suparat. Daca tu nu simti asta nu faci! nu esti obligata sa-i satisfaci lui dorintele sexuale!
Bananacantareata87 întreabă: