Buna, nu stiu ce sa zic... m-a inselat mai demult si l-am iertat pentru ca l-am iubit enorm si il iubesc si nu am vrut sa il pierd. El mi-a recunoscut ca daca nu, nu aflam eu niciodata; de atunci nu am mai aflat nimic, asta a fost acu un an. Oricine mai greseste si merita o sansa dar unii daca vede ca ii ierit repeta greseala, altii in schimb apreciaza persoana iubita si nu o mai insala, depinde de persoana.
M-am simtit foarte aiurea si tradata, dar am avut puterea sa il iert din iubire; ca ma gandesc ca daca cumva i-as gresi, desi nu cred ca s-ar intampla, dar daca cumva s-ar intampla, as dori sa fiu iertata, e bine sa ierti dar nu la nesfarsit sa te ia de fraiera, o data si daca nu invata atunci mai bine renunti decat sa suferi mai mult.
Eu mereu am gandit asa:iert dar nu uit niciodata!
Nu. sunt genul care daca este inselata nu iarta niciodata deoarece sunt de parerea ca daca te-a inselat o data te inseala si a 2 si a 3 a oara si te ia de fraiera... poate sa ma roge cat vrea ca tot nu-l iert... o data ce sunt ranita numai il iert
Il iubesc destul de mult si cred ca l-as ierta. dar nu vom mai avea o relatie "sanatoasa". dispare increderea, vor fi mai multe certuri si categoric va fi si un final.
Buna.nu stiu ce sa spun daca il iubesti enorm ar fi bine sai mai dai a 2 sansa
Nu l-as ierta, pentru ca daca m-ar iubi nu m-ar insela niciodata, din moment ce ma inseala inseamna ca eu numai contez pentru el, ca nu-i mai place de mine, deci in concluzie n-ar mai merita nicio sansa, parerea mea.
Nu e adevarat ca daca il iubesti/o iubesti nu inseli. E pur si simplu nevoia de ceva nou.
O data as ierta, dar doar o data. Mi s-a intamplat, am iertat a fost frumos inca 5 luni dar s-a terminat. Ghinion.
Dar m-a inselat doar o data si i-a parut rau d-aia l-am iertat.
Hei hei. pe mine nu m-a inselat nimeni.slava Domnului! Am pus intrebarea doar sa fac un sondaj. Cam cat la suta dau a 2a sansa.Cat la suta dau a 3a sansa. si cate nu Si daca au regretat ca au dat alta sansa
Nimeni nu merita a 2a sansa. trebuia sa se gandeasca de 2 ori inainte sa o faca! eu am o fetita si tot m-am desparit! am aflat ca sotia ma insela ...asa ca niciodata n as face asa ceva! sa iert!
Jameson întreabă:
anonim_4396 întreabă: