| lugalaga123 a întrebat:

La 10 ani am cunoscut o fata si m-am indragostit de ea, si ea de mine. apoi ne-am despartit pentru ca s-a mutat din oras sad
Vorbesc cu ea destul de mult, dar nu stiu cum sa o recuceresc. A fost prima dragoste a amandurora si cred ca as putea sa fiu din nou impreuna cu ea. Ce sfaturi imi dati?

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sa o uiti si sa te distrezi cu tovarasii la baute si one night-standuri, viata e frumoasa, enjoy it

| neutrino a răspuns:

Nu-ti mai irosi energia cu iluzii, ea a plecat, gata! Vezi ca incepe scoala, pune burta pe carte si arata-le colegelor tale ca esti demn sa fii iubitul lor.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu ai ce sa faci decat sa o lasi in pace. Acum ai alte lucruri carora sa le dai importanta cum ar fi invatatura. O sa ai timp destul si pentru fete cand o sa mai cresti. Si sa stii ca nu multora le plac baietii inculti, asa ca invata acum si lasa fetele pe mai tarziu.

| Danysan a răspuns:

Nu te lua dupa critici dar Fii atent aici amice daca esti inca la scoala sansele sunt cam nule. Daca ai peste 20 de ani -Crezi in Dragoste -O relatie la o varsta mai mare FIE ea si la distanta e posibila- trebuie sa crezi doar laughing/

| drogh a răspuns:

Daca a plecat, nu mai este cale de intoarcere. Poti sa accepti ca o sa ai o relatie la distanta si atata tot.

| BlakeLively a răspuns:

Maine este 16 septembrie, prima zi de scoala. Ai trecut a 5-a, sau a 4-a? Oricum, nu conteaza, pune mana si invata, ca de fete ai destul timp, cartea este mult mai importanta.

| AndrewAndy a răspuns:

Du-te si te mai joaca cu puta-n nisip

Răspuns utilizator avertizat