In parte este si vina parintilor deoarece multi nici nu stiu sa navigheze pe net si prin urmare sunt total inconstienti de unele pericole care exista acolo. multi cred ca acesti "copilasi" vb cu o prietena, isi fac tememele, se joaca un joc etc dar in realitate ei fac alte prostii. copii prefera sa intrebe pe net decat sa vb cu parintii temele sexuale si daca ar face-o paritnii i-ar vedea ca niste copii si i-ar timite la plimbare. din pacate in multe cazuri acestri "copii" care se cred ca stiu totul pot ajunge pe mana pedofililor si de foarte putine ori mai au scapare.
Da foarte trist, ori pun intrebari la vrajeala ori nu vrem noi sa acceptam realitatea! Pai la 9 ani nici in fata blocului nu ma lasa mama sa ma joc si acum fetele deja au fost la baieti acasa, au viata sexuala...nici nu-ti vine sa crezi, traim intr-o lume nebuna! Is curioasa daca asa se intampla si in alte tari sau doar in Romanica noastra.
Pai da si lor le place, sunt fete proaste de 12-12-13 ani si se baga in vorba cu ei, deci nu avem ce sa le cerem
A socat pe-aci intr-una din zilele astea o intrebare a unei fete care zicea ca are 9 ani, s-a culcat cu un baiat mai mare si ii e frica sa nu fi contactat vreo BTS.
Sa plangi sau sa razi? No comment!
Sunt unii copii care sunt acaparati de chestiile astea pe care le-ai enumerat si unii care sunt si maturi. Eu una ma incadrez in a doua categorie si sunt mandra sa zic asta. Stiu totul despre sex, internetul il stapanesc fara probleme, si am doar 12 ani. Vine mamei nu e, ea imi spune ce nu e bine, numai ca nu poti sa stai cu mainile in san la 12 ani cand ti se spune ca "acest lucru e o prostie". Nu este o prostie, este ceva normal, asa s-au nascut toti oamenii. Numai ca sunt bucuroasa sa spun ca la varsta mea IN NICIUN CAZ nu o sa vin cu burta la gura.
Da ce netul le lasa insarcinate? eu am 2 copii si asta inseamna ca nu au voie pe net? si eu jucam fotbal, nici nu stiiam ce e ala calculator.ai dreptate doar intr-o privinta, cu sexul prematur, dar aici sunt de vina parintii, noi le raspundem la toti[mai ales la copii] ca sa nu greseasca, atat cat putem ii ajutam, pe astia de pe net
Hai ma lasatzi cu astea, comunistilor, da am 13 ani si nu mi se pare cine stie ce sa te futzi de la 11-12 (n-am facut, asta, dar nu mar mira la ce se intampla la noi in tara) revenitziva! 2010, nu va dati seama ca englejii aveau net de prin 1990! CE? NAVEM VOIE NET? TU UNDE AI CRESCUT, IN SALBATICIE? ...doamne fereste ce tocilari.pana la urma sexul face parte din lumea noastra, in germania se invata copii de la 8-9 ani
Buna eu am aproape 12 ani si stau intr-adevar pe net dar nu fac sex fratele meu...deci nu e anormal ca un copil de 11-12 ani sa stea pe net... poate sa stea pe net sa fie si cuminte.