La 18 ani, atunci cand devin majore, e normal.Dar din pacate foarte multe fete de 12-13 ani au ''cocosei in fund'' ca asa e ''la moda''.
Cand se simt pregatite, ori ca e la 14 ori ca e la 18 ori ca e la 20 e tot acelasi lucru, conteaza cu cine, si cand faci asta. Daca fata e pregatita, si partenerul este fidel si de incredere, totul e perfect, nu mai conteaza varsta cat timp e peste 14 ani.
Mult noroc!
Atunci cand se simt pregatite sa faca acest pas important. Parerea mea este la varsta de 18 ani pana atunci ar trebui sa-si traiasca, copilaria.
Cel mai bine ar fi ca fetele sa-si inceapa viata sexuala dupa varsta de 17 ani. Dar din punct de vedere medical, corpul este pregatit abia la varsta de 19 ani. Iar daca cunosti o fata care nu mai este virgina si are 12-13 ani, s-ar putea sa fi fost violata. (poate) Mai intai trebuie sa cunosti poestea, ca apoi sa o cataloghezi.
Sper ca te-am ajutat.
La 12-13 fetele trebuie sa aiba in minte pe Mickey Mouse nu dragoste, fetele ar trebui sa isi inceapa viata sexuala pe la 19-20 ca sa nu se complice inainte de bac cu dragostea, valabil si la baieti.
Cand se simt pregatite si sunt suficient mature si destul de destepte.Nu trebuie sa faca sex pentru ca vezi draga Doamne e la moda si ca "prietenul meu vrea sa o facem".
A deci iubita mea are 15 si ia vrea dar eu nu vreau s-o fac sa sufere eu nu mai sunt virgin dar imi este frica pentru ea sa nu aiba ea probleme ca o iubesc prea mult deci ma sfatuiti sa zic nu bine va multumesc vas da funda da nu stiu ce e aia
Eu peste tot unde ma uit, merg alea alea ii aud pe toti mucosii de 12-13 ani care de abia au scapat de pempers ca vai vreau sa fac sex, vai cum.Cati obsedati Doamne!
Deci,fetele ar trebui sa isi inceapa viata sexuala dupa 17 ani.Eu am 14 ani si n-am nici macat iubit(nici n-am avut), nu ca nu pot avea dar nu vreau, pur si simplu.E o prostie sa,, o faci'' la 12, 13 14 ani.
DouaPuncteD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BenAlex întreabă:
DianaDianaDia întreabă:
Mutubal întreabă: