Doamne Dumnezeule ce mie dat sa vad in loc sa te preocupe scoala si copilaria pot spune pe tine te preocupa marimea penisului stai linistita ca o sa ai timp de asa ceva o sa te si saturi... ii dau dreptate lui anjelique ar trebui sa iti verifici IQ-ul
Trebe sa fi prost sa intrebi asa ceva!frate adica si daca o ai de 2 cm e bine, degeaba ai P*** mare daca mintea ee.cat jumate din unghie!
Nu stiu daca uni dintre voi a avut media 9. 94 in clasa a 7 deci nu imi mai imi ziceti mie de minte.
Tare intrebarea )) frate nu conteaza marimea conteaza sa stii ce sa faci cu ea si sa o scoti in evidenta cand faci sex nu trebuie sai arati partile negative cum ca ar fi mica sau alte chestii.
crezi ca daca ai 9 94 inss ca esti destept daca eraii desteptt taceaii drk din gura si numaiii puneaai asa intrebari :-J
O sa mai creasca cativa ani! Mai bine invata sa te porti, ca sa stii ce sa faci mai tarziu! Tandretea si stiinta de a o face. conteaza mult mai mult decat marimea!
Invata si practica Pettingul, cu rabdare si altruism! Vei avea numai de castigat!
anonim_4396 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: