Mai remus, tu postezi doar comentarii persiflante si cu o foarte mare doza de incertitudine.In mod normal printrun raspuns corect trebuia sa-l informezi ca o masuratoare corecta si precisa se face la zecimi de mm, cu ajutorul sublerului.
Sunt de-a dreptul nedumerit daca se poate considera o lipsa de informare a acestor adolescenti.Astfel de intrebari denota ori prostie ori dorinta de a uimi sau impresiona cu orice pret.
Va mai creste in mod categoric atata timp cat cresti si in inaltime dar in privinta satisfacerii nu tine de lungime si de potenta, degeaba e lunga si scuipa repede sau nu se scoala deloc
Penisul se dezvolta pana la maxim 18 ani, 15 cm e in penis mediu, posibil sa mai creasca un cm, pentru satisfacerea unei femei e nevoie sa indeplinesti mai multe criterii, penisul tau e ok, nu e nici mic dar nici nu o sa-i lase vreo amintire partenerei.
Nu e chiar ok boss, atat am eu la 14 ani...dar nu te descuraja ))) si iti zic, fata nu va fi cine stie ce satisfacuta
Nu va spun eu ce e... e de fapt masca unei generatii de neputinciosi, frustrati si viitori adulti lipsiti de responsabilitate. Asta cu 15, 2 e unul care probabil vrea sa arate ca e grozav cand de fapt el e prost ca... Urata viitoare generatie ne mai asteapta. Este extrem de trist ca scursurile astea vor avea functii publice ori ne vor stropi la semafor din masinile lor simandicoase.
Eu as sugera s-a nu generalizezi generatia viitoare pentru ca nu toti sunt asa
Tocmai ti-ai dat un exemplu de cum e generatia voastra: deficitara la capitolul scris si exprimat. "s-a" -ul acela este dovada ca voi treceti ca gasca prin apa.
George0197 întreabă: