| anonim16121 a întrebat:

La 16 ani am penisul in erecție 14-15cm, vreau niste păreri serioase de la fete, cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ai ajuns la varsta de 16 ani, cea care d.p.d.v. al evolutiei si dezvoltarii organelor reproducatoare masculine reprezinta stadiul final, se poate considera ca dimensiunea actuala a penisului tau (lungime-grosime) este definitiva si din acest motiv NU nu se va mai modifica. Se poate aprecia ca penisul tau are lungimea cat se poate de normala si acceptabila daca se face comparatie cu adancimea concreta si reala a vaginului care are in jur de 10-11 cm adancime. Multa sanatate!

| anonim16121 explică (pentru corbulalbrosu):

Un răspuns coerent, esti o persoană deschisă la minte, cel mai bun răspuns, eu această ecplicsexp căutam, mersi!

12 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

E ok. Stai linistit.

| Violleta2022 a răspuns:

ESte un penis mediu ca masura!
Dar satisfactia vaginala tine din felul cum il manipulezi tu si cat de priceput esti in arta satisfactiei.

| ywar a răspuns:

La 16 ani ar cam trebui sa te intereseze cum si mai ales, cat inveti pentru ca ai o viata in fata sa cotai. Asta e important cat il ai de lung? Si de ce te adresezi fetelor? Crezi ca o fata serioasa va aprecia lungimea organului tau sexual? Categoric, nu! Este de notorietate faptul ca nu trebuie sa patrunzi femeia ca la nebuni pentru a-i provoca orgasm, placere. Halal educatie! Vai de voi cand veti fi adulti si veti oferi, daca veti oferi, copiilor vostri o educatie sexuala.

| anonim16121 explică (pentru ywar):

In primul rand nu stiu cum sa mă adresez deoarece aveti un nume ciudat, nu-mi dau seama daca sunteți barbat sau femeie, in al doilea rand eu am pus această întrebare deoarece credeam ca am vreo problema hormonala, in al treilea rand aveti o gândire învechită, sincer nu-mi trebuia părerea dumneavoastră daca știți doar să criticați persoane, nu judecați o carte dupa coperta, din salariile generației din care fac parte vă vom plăti pensiile la care aveți pretenții sa le aveți cat mai mari dupa ce generația din care faceți parte dumneavoastră n-a făcut nimic in țara asta, se observă cat ați învățat dumneavoastră după cât de greu vă exprimați și in in ultimul rand educația sexuală e importanta in ziua de azi, nu vă faceți griji, generația mea nu se va înmulți ca și șoarecii fata de generația dumneavoastră, dacă tot spuneți ca sunteți așa de evoluat/ă mintal decat mine de ce stați pe TPU și le scrieți comentarii comuniste tinerilor? Chiar e neimportanta parerea dumneavoastră?

| ywar a răspuns (pentru anonim16121):

Comentariile comuniste pe care tot le invoci, sunt ale unui om trecut prin viata, care poate sa-ti fie parinte. Din pacate cei ce va dau sfaturi de viata si care nu corespund cu "valorile" voastre sunt considerati comunisti. Eu cred ca trebuie sa-ti temperezi tonul, devreme ce tu nu ai realizat nimic pana acum. Generatia noastra nu s-a inmultit asa cum va inmultiti voi cei ce sunteti dominati de hormoni! Si mai e un element pare tu nu-l iei in calcul. Tu ce produci? Raspund eu, pana una alta: PAGUBA!

| anonim16121 explică (pentru ywar):

N-am cu cine discuta, un sfat, lăsați TPU-ul, nu avem nevoie de sfaturi băbești, dumneavoastră nu știți cine sunt, credeți că știți mai multe și mai bine decat cei tineri, nu e așa, nu toți putem fi ca dumneavoastră, vremurile s-au schimbat, daca nu puteți accepta asta nu e problema mea, decat generația dumneavoastră alta pagubă nu se mai poate face, lăsați netul si aveți grijă de copii si nepoți, decât să luați la rost tineri mai bine ieșiți la aer curat.

| Uvox a răspuns (pentru ywar):

Thumb up!

| Uvox a răspuns (pentru anonim16121):

Cred ca esti exagerat si ma opresc la atat. Din banii cui ai trait si invatat tu pana acum? Nu din cei ai generatiei actuale? Asa cum din impozitele noaste se plătesc pensiile pensionarilor (uite ce am scos ca sa ai ce sa critici) normal o sa fie si cand vom ajunge noi la pensie să ne susțineti voi.
Educația sexuală a fost, este si va fi importanta. Dar dacă ai nedumeriri prietenul Google te poate ajuta. Există studii iar rezultatele pot fi găsite ușor.
Ce nu este de inteles dar se poate presupune este de ce ai ales să îți "completezi" educația aici si asa cum ai facut-o.
Este cam străveziu iar argumentele tale nu conving.

| Necunoscut112 a răspuns:

Este acceptabil, dacă e şi grosuţ. Dacă e subţire, e degeaba, chiar si de-ar avea 18 cm.

| Justme1997 a răspuns:

Perfect normal, si esti încă in creștere oricum