anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La 16 ani e normal sa am penisu de 19 cm? mi-e frica ca sa nu ajung pe la 20 cu el de o jumate de metru ca nu o mai face nimeni cu mine. funda

Răspuns Câştigător
| :X pinky love you :X a răspuns:

Stai calm, la varsta ta e... e bun :d Si nu`ti fa griji ca nu fuge nimeni de tine. Multe dintre fete asta cauta. Acum nu iti pot spune sigur eu sunt virgina dar cred ca multe dintre fete ar fi interesate. Si in legatura cu crescutul nu cred ca va fi atat de mare, exagerezi nu`ti fa probleme.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Hai inceteaza cu mistocaria ca nu ne aflam in jilava suntem in exterior.

| TheSpecialOne a răspuns:

Lol da prost esti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact ba,juma de metrurolling on the floorahahaha,no sa i ai de juma de metru nici la pastele cailor,numai daca o pui pe a lu altuthinking, in fine, da e normala
app:daca a ta ajunge de juma de metru eu eu trag lu Selena Gomezsmug

O sa ai o p**a cat calu si o sa iti fie mai lunga decat mana dreapta si cand va ajunge la apogeu iti va da pana in pamanant(daca iti taiem picioarele)...

| Digital112 a răspuns:

Stiu ca in spatele pc-ului se ascunde un bulangiu de vreo 20 de ani asa ca sa raspund (ne)serios : dc nu o iintrebi pe mata ma?laughing

| JustMeBăi a răspuns:

Nu'i normal. Trebuie sa ai minim 26, 7 cm.

| Dennys1521 a răspuns:

...eu zic ca e bun la 19 ani.si la juma de m ajungi.ca cel mai mare penis din lume e de 45 cmlaughing.si ala prin operatilaughing. deci de acum nu o sa ti se mai dezvolte mult.maxim 5 cm

| Narcis2007 a răspuns:

Mie mila de tine...e cam mare

Lol de ce sa iti fie mila? Si eu vreau unu asa!

| vlaaddd a răspuns:

Prietene, ai tinut rigla invers si ai citit 19 cand de fapt era 9, 1?

| TH_8839 a răspuns:

Ma o sa ai nu cat creieru ala prost si neted!

| DenisaBiluta a răspuns:

Da e adv, sa treci p laba in exces perverswinking

Întrebări similare