anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La 16 ani mi-am pierdut virginitatea cu iubitul meu,iar dupa 8 luni ne-am despartit din cauza unor probleme carr au avut loc intre noi.Asta inseamna ca de 2 luni sunt singura,sufar si imi este atat de dor sa il mai am odata. Oare ma voi gandi toata viata la el si la faptul ca numai cu el am facut-o?sad imi este atat de dor dar nu am niciun gand de impacare!

19 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Toate trec, cu chiu cu vai. incearca sa nu fi singura in momentele astea, chiar daca, poate nu ai chef de nimeni, inconstientul tau nu va fi atat de "singur"

| Rockart a răspuns:

O s-o mai faci şi cu alţii.

| IuliaWosster a răspuns (pentru Rockart):

Spui asta prea usor. Fata are 16 ani. Si eu cred ca inca exista fete care nu au nevoie de alti tipu cu care sa se culce numai ca sa il uita pe fostul. straight face

| Rockart a răspuns (pentru IuliaWosster):

Nu am spus să se culce cu altul ca să-l uite. Mă refeream strict la fraza asta: *Oare ma voi gandi toata viata la el si la faptul ca numai cu el am facut-o?*.
Nu o să fie singurul băiat din viaţa ei, vor mai fi şi alţii. Nu neapărat acum, dar nu înseamnă că toată viaţa va gândi asta. E doar o senzaţie momentană cum că s-a sfârşit viaţa împreună cu relaţia lor. O să-i treacă.

| IuliaWosster a răspuns (pentru Rockart):

El a fost primul baiat in viata ei sexuala? si bineinteles ca se vad gandi la el toata viata, normal ca va cunoaste si alti baieti si se va reindragosti, dar eu nu cred ca poti uita prima dragoste.

| Rockart a răspuns (pentru IuliaWosster):

Nu, nu ai priceput. Evident că prima dragoste nu se uită niciodată, dar alta era ideea a ceea ce am spus eu. În întrebarea respectivă se referă că se va gândi toata viaţa că NUMAI cu el a făcut-o. Ca şi cum a făcut-o cu el şi nu o va mai face niciodată cu nimeni altcineva.

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru IuliaWosster):

Nu voi face asta oricum:*

| outkastfresh a răspuns (pentru Rockart):

Cata incredere laughing)

| IuliaWosster a răspuns:

Wow. happy sunt in aceas situatia numai ca eu nu m-am culcat cu el. In primul rand daca a fost un act sexual frumos si daca te-ai simti bine nu te mai gandi " de ce am facut-o?" ai facut-o si gata l-ai iubit, si ai facut-o din dragoste happy De uitat nu o sa il uit. Prima dragoste nu se uita niciodata, inveti numai sa traiesti fara ea. Am incept si eu sa ma obisnuiesc cu ideea ca el nu va mai fi niciodata al meu dar asta este... live goes on! happy Si sunt sigura ca vei gasi alt baiat care te va iubi cum o faci tu :*

| anonima97 a răspuns:

Fi sigura ca aceste momente speciale nu se uita deoarece ai facut-o prima oara, cu el. dar stai linistita, nu iti va fi dor de el toata viata, doar ca acum te gandesti doar la clipele alea, ai sa vezi ca o sa gasesti pe cineva si o sa uiti de el, dar pana atunci gaseste si tu o ocupatie, nu mai sta si te gandii, fa ceva folositor sau ceva distractiv happy

| Broadband a răspuns:

Vezi, asta dovedeste cat de naive sunteti, aveti grija cu cine umblati

| JustDeedee a răspuns:

Nu te vei gandi toata viata la el, e normal, ai facut-o cu el si i-ai dat toata increderea.Nu trebuie sa te gandesti asa, va veni si baiatul potrivit doar trebuie sa-l cauti.Nu te gandi ca el e singurul, orice are un sfarsit pana la un punct anume.In timpul asta gasesti o alta ocupatie, ceva ce-ti place: iesi cu fetele in oras, fa o plimbare singura, relaxeaza-te ascultand muzica, vizioneaza filme etc. Poate practicand activitatile astea vei da de un baiat de care te vei indragosti happy Nu te lasa pana nu incerci!

| SarahMaria a răspuns:

Nu o sa vezi ca timpul sterge si durerea asta incet incet! Cu timpul nu o sa te mai gandesti la el. ochii care nu se vad pana la urma se uita! acum ai impresia ca o sa suferi toata viata. cu amintiri o sa ramai in suflet dar suferinta se sterge. nicio durere nu tine la infinit! Toate sunt trecatoare! Priveste cu optimism inainte!

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna!
Este absolut normal sa suferi din moment ce el a fost primul baiat din viata ta.(asta am patit-o si eu). Timpul vindeca toate ranile.In felul asta ne maturizam.Si daca chiar il iubesti de ce nu va acordati o a doua sansa?

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru Sanusperiniciodatalamaibine):

Buna.Pai aceasta a doua sansa i-am dat-o de n ori pentru ca il iubesc.Dar am spus stop! A dat in mine, ma ameninta, ma obliga sa fac dragoste cu el cand eu chiar nu vroiam plus multe altele.U te-ai mai impaca cu el? Tinand cont ca tii foarte mult la el

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns (pentru Chocolateangeeeel):

Sincer? Nu.In primul rand trebuie sa te gandesti la binele tau.La urma urmei nu este capat de lume.Sunt sigura ca vei gasi pe cineva care chiar sa te aprecieze pentru ceea ce esti.

| LikeARollingStone a răspuns:

Si daca v-ati despartit dupa ce te-ai culcat cu el, nu exista si posibilitatea ca el sa fi stat cu tine doar sa obtina ce vrea?
Uitarea tine si de noi insisi... daca stai in casa uitandu-te la poze cu el, cu voi si plangand e evident ca nu o sa il uiti, incearca sa iesi sa te distrezi...O sa vezi ca o sa iti fie mai usor sa treci peste!winking

Răspuns utilizator avertizat
| Anatalent a răspuns:

E vorba de obisnuinta si de importanta care eu dai incerca sa-ti schimbi putin viata si incerca sa faci in asa fel incat el sa nu aiba loc pe acolo excludel deschide ochii maii bine poate totusii gasesti pe cineva potrivit Multt Sucess si Viata Merge Inainte orce ar fi!