Ca e posibila in cadrul dereglarilor hormonale date de Escapelle (nu degeaba crestea ea riscul de cancer de san). Repejor la ginecologul care i-a prescris-o si care o supravegheaza in aceasta perioada, exista tratamente de protectie hormonala pentru san.
Asta depinde si in cat timp i-au crescut sani, ca poate e natural, sa mai ingrasat a mai pus pe ea cateva kg. nu neaparat ca i-s-a intamplat ceva. de ce nu merge la doctor? eu cred ca voi doi stiti ceva. si de aia voi intrebati aici pe TPU, in loc sa mergeti la doctor.
Modificarile la nivelul sanilor pot aparea datorita dereglarilor hormonale induse de medicament. Dar, pentru ca medicamentul nu este 100% eficient in privinta prevenirii unei sarcini, trebuie sa mearga neaparat la ginecologul care i-a recomandat Escapelle. Acesta ii poate confirma sau infirma prezenta unei sarcini fapt necesar mai ales ca, acum, are rubeola --- in caz ca se confirma prezenta unei sarcini, infectia fatului cu virusul rubeolei in primul trimestru de sarcina este deosebit de periculoasa ( va explica medicul de ce este periculoasa )
Later Edit: ea are de doua zile rubeola, si am uitat sa mentionez faptul ca la 13 zile dupa pastila (in a 6-a zii a ciclului, a 2-a zii dupa menstruatie) am avut un contact neprotejat foarte foarte scurt (uscata am bagat-o, uscata am scos-o) iar dupa aceea am facut o baie fierbinte.