| Gabytza_7371 a întrebat:

La 2 frati le place de mine:cu unul am stat mai de mult si cu celalalt stau acum, dar nu-mi place de el...il iubesc pe primul cu care am stat:-s nu stiu ce sa fac...:-ss

Răspuns Câştigător
| Claudia a răspuns:

Atunci de ce mai stai cu el?!?! straight face oricum nu trebuia sa stai cu al doilea daca ai fost cu primul straight face iti dai seama ca intre ei au existat sau exista disconfort pe chestia asta, sau din contra. nu le pasathinking odata ce primul nu s-a bagat intre tine si fratele lui inseaman ca nu il interesezi si ca nu`i mai pasa thinking adica nu te mai iubeste thinking Gandeste dinafara relatiei. Nu trebuia sa fi cu al doilea happy. Mai ales ca dupa ce o sa te desparti de tipul asta, cei 2 frati or sa se amuze copios pe fapta ta :-s mai ales ca o sa auzi vb gen " aa am stat si eu si fratimiu cu tipa aia ", nu cred ca iti convine ce auzi :-s. Trebuia sa vb cu actualul ):. Spune`i ca a fost o chestie de moment si thinking ca ai vrut sa te apropii mai mult de fartele de care iti place tie. thinking zic si eu... succes :*

3 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Atunci, de ce mai stai cu actualul dacă nu simţi nimic pentru el? Nu te înţeleg. Mda, poate eşti altruistă, dar preferi să suferi tu? Puţin egoism n-ar strica-
Hm... şi dacă e băiat deştept şi are măcar puţin suflet, actualul tău iubit va înţelege. Deci, dacă tu spui că-l iubeşti pe celălalt frate, desparte-te de acesta şi fii cu celălalt. Dar ai grijă, întâi explică-i acestuia situaţia, evitând o ceartă de mari proporţii între fraţi.
Baftă!

| Zoya333 a răspuns:

Frateee am ajuns s`o aud si p`asta? Cum p**a mea sa stai cu fratiso? straight face Tu chiar gandesty ceea ce faci? da`i papuci si nu mai sta cu niciunu dn ei ca dej te`ai facut de ras straight face Gasesteti altu`happy ca doar nu esti mingie de pinpong tongue

| alexandra_2187 a răspuns:

Pai eu zic. sa ii spui adevarul actualului... l`ai face sa sufere mai mult daca... il lasi sa se indrg de tine iar tu placi pe fratele lui bafta! fundablushing?