| schiopucorina a întrebat:

La 3 zide dupa ce mi s-a terminat ciclul am facut dragoste cu prietenul meu. iar dupa 4 zile mi-a curs un lichid maro ce se intamplasad. va rog. ajutati-ma urgentsad

5 răspunsuri:
| R_8074 a răspuns:

Nu se intampla nimic. Oricum daca era o sarcina iti curgea un lichid mai ciudat dupa o saptamana. Fecundatia se face dupa 6 zile de la contactul sexual. Tu poti sa faci sex oricand vrei, indiferent ca esti pe ciclu sau nu. Iar dupa ciclu inca mai poate curge un lichid maro, din cauza ciclului, si mie imi mai curge, prima oara m.am speriat dar nu am avut de ce. Asa ca nu te speria si tu.

| marian2011 a răspuns:

Nu trebuia s-o faci asa repede sad

| deutSa a răspuns:

Acel lichid maro nu inseamna nimic! Decat ca te cureti, dupa ciclu! Daca are un miros specific, inseamna ca este infectie.
Spala-te cu ceai de musetel si ia 1 pastila/ zi de fier.

Fierul nu`ti strica cu nimic si nu-ti spun asta dupa ureche, pentru ca si eu am avut aceasta problema, dar am tinut o luna tratament cu fier si nu mai am probleme de genul!

| franaru a răspuns:

Ai vaginul in c.ur?

| schiopucorina explică:

Va multumesc din suflet pentru sfaturi.inemdiat dupa ce am postat intrebarea pe site am mers fuguta la medicul ginecolog si mi-a spus sa stau linistita sunt hormonii...intru'n final m-am ales cu 2 cicluri pe luna asta...ink odata multumesc