| sandulescu98 a întrebat:

La al doilea numar s-a rupt prezervativul.Eram pe terminate si cand am simtit ca s-a rupt am scos imediat si am ejaculat pe patura dupa 3-4 sec dupa ce am scos. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? Ciclul i-a venit pe 28 iar asta s-a intamplat azi pe 9. Multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar daca "accidentul" s-a produs in a 12 zi a ciclului menstrual, adica intruna din zilele perioadei fertile, in cazul unui ciclu regulat si cu durata de 27-29 de zile, formarea unei sarcini se poate considera ca fiind imposibila fiindca penisul a fost scos din vagin inainte de a se produce ejacularea.

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine, prietena/iubita ta nu poate sa ramana gravida. Ejacularea nu a avut loc in vagin.

| Violleta2022 a răspuns:

Te-as sfatuii ca pe viitor sa cumperi prezervative un pic mai mici, taman pe masura penisului tau.
Motivul principal al ruperii prezervativului este intr-adevar un prezervativ prea mare, pus pe un penis mic. In timpul sexului, prezervativul fiind prea mare (larg) pentru penisul tau, se rasuceste pe penis si se rupe. Nu-i rusine sa iti cumperi prezervative mai mici, macar va fereste de o sarcina nedorita.
Cat priveste fata si perioada ei fertila, ai aici un calculator de fertilitate, puneti datele fetei si verificati singuri:
http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/

| peperonies a răspuns:

Da