| Andreeashine a întrebat:

La balul bobocilor, am dansar ce am dansat cu un tip dragut pe care il mai vazusem prin liceu de cateva ori, dar de abia la bal am vb pentru prima oara.Si am dansat apoi ne-am tot sarutat, dupa bal eu eraam prinsa intre 3 tipii si nu stiam ce sa aleg l-am ales pe altul, am fost imrepuna o saptamana, timp in care tipul cu care am dansat si ne-am sarutat la bal, cand ma vedea prin liceu ma pupa pe gura, acum eu cu el tot ne sarutam de fiecare data, niciodata nu ne pupam pe obraz, eu ii tot dau semne ca imi pasa de el, dar el nu face nimic in legatura cu asta si se da la multe fete si chestii de genu.

P. s el in aceea saptamana stia ca sunt cu altu, iar apoi i-am zis ca ne-am despartit

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai papitoilor, aveti grija cum catalogati oamenii pe care nu ii cunoasteti.winking

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

De acord cu primul raspuns...
Trebuie sa te hotarasti ce vrei si de la cine vrei.

| cOnTexT a răspuns:

Of si eu la bal m-am sarutat cu vreo 3 fete laughing dar atata. E frumoasa viata nu?

| DEBrown a răspuns:

Dupa cum zice si Спинесхиверс, dar sa iti zic pe romaneste: "ESTI O PANARAMA!"

| maki11 a răspuns:

Sa nu te miri daca peste cativa ani o sa vrei sa te mariti, sa te linistesti intr-un oarecare fel si nu o sa te ceara nimeni.ca deh. o sa fii prea "utilizata" din toate punctele de vedere pana in momentul acela.si ghici biaetii cu care pierzi tu timpul acum, sunt genul care o sa vrea sa se distreze toata viata.cu multe fete

| maki11 a răspuns:

Sk8ordie... tin sa revin pentru ca nu m-ai inteles. Eu nu te-am facut "utilizata"...ci ca daca o sa continui asa, spre asta te indrepti, ca risti sa iti strici viata. Sti cum e, ca o imagine creata e foarte greu sa o schimbi si te va afecta foarte mult cand iti vei schimba si tu modul de gandire, si iti va parea rau.

| passenger a răspuns:

Bai,lasa-ti fata in pace! E ceva minor ce a facut ea, pe langa toate cazurile in care adolescentele vin acasa cu burta la gura straight face
Doamne fereste, nu va mai potoliti cu criticile astea!
On : Am vazut ca intrebarea ta a fost postata mai demult happy Pana la urma ce s-a intamplat cu baiatul respectiv?

| Ambrus a răspuns:

Zdreanto care esti :*! laughing