anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cat timp dupa actul sexual apar simptomele unei sarcini? (greturile, am facut sex fara prezervativ si, desi, eu sunt sigur ca m-am retras la "momentul potrivit", dupa 24 de ore ea mi-a zis ca a avut greturi). Multumesc!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Greturile nu apar niciodata la 24 h dupa un raport sexual.Doar daca nu a ramas insarcinata de la un alt raport sexual petrecut mai inainte. Cel mai bine se vede daca vine sau nu ciclul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Niciodata la 24 de ore nu poate avea semne de sarcina. Ele apar mult mai tarziu, de obicei cam la 3-5 saptamani de la contactul sexual.

| Anecherry a răspuns:

Cam dupa o luna; dupa 24 de ore crede-ma ca nu se poate; nici macar un test de sarcina nu poate sa-si faca dupa 24 de ore, dapai sa isi dea seama daca e insarcinata sau nu.

| piticot_2039 a răspuns:

Unele femei parcurg sarcina doar cu semne sau simptome minore, in timp ce altele par a avea parte de intreaga gama. Cel mai intalnit prim indiciu ca ai putea fi insarcinata este lipsa ciclului. Asadar cam dupa 3 saptamani 1 luna incep sa apara si primele simptome nu dupa 24ore. mai bine sa faca un test de sarcina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceao e imposibil sa ai greturi asa de repede...stai linistit ...BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, cam de asta patesc si eu acum, la mine sa zic ca au trecut 2 zile de cand am patit acelasi lucru si prietena mea spune ca are greturi si asta ma cam pune pe jar... din cate vad, nu prea as avea de ce sa imi fac griji... sper sa fie ok.Bafta