| catthshshshs a întrebat:

La cat timp dupa ce v-ati cunoscut actualul sau actuala partener/a, ati avut relatii intime? Vi se pare suficient o luna de zile? Pot sa il zic ca il cunosc suficient de bine, il iubesc si chiar vreau sa fac pasul asta cu el...

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Eu aveam 23 el 28, primul sarut a fost dupa 3 satamani si relatii sexuale am avut dupa 4 luni daca nu ma insel. au fost si exceptii dar cum ai intrebat despre actualul. happy tu faci cum crezi mai bine, daca esti pregatita fa pasul.

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie o luna mi se pare extrem de putin. Poate ma indragostesc eu mai greu, dar intr-o luna abia am reusit sa-l cunosc cat de cat, nu profund. Inca il simteam partial strain, il doream, dar intimitatea dintre noi era abia la inceput. Ne-am sarutat pasional de-abia dupa 5 luni de relatie. Sexul a urmat la scurt timp dupa aceea, cam la 6 luni de relatie, dar a fost foarte precoce dupa parerea ambilor, fiindca atractia era foarte mare. El si acum se lauda peste tot ca si-a sedus nevasta pe fast forward si ca numai dupa 6 luni de relatie a ajuns cu ea in pat, ceea ce i se pare extrem de putin. Oricum, pentru a va incepe viata sexualatrebuie sa va faceti macar un set de analieze (hepatita B si C, HIV, sifilis) si ar fi recomandat sa le repetati peste macar 4 luni. Abia atunci puteti fi siguri ca e "safe".

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Eu,. ma intreb: esti sigura ca il iubesti, ca nu te-ai autoamagit, si, de fapt, tu iubesti iubirea?! e fain, cresti in ochii tai, ai asa... o stare mirobolanta, si visezi cu ochii deschisi?! Tu ai citit vreo carte despre cuplu si relatii intime?! Daca nu,. stai matalutza cumnite, cauata si citeste despre Petting, igiena si prezervativ, mai intra si pe www.informarehpv.ro, incearca sa mai discuti si cu cineva bine trecut prin viata, si apoi, gandeste-te foaarte bine! Daca cumva vrea doar trofeul, si apoi te paraseste, pentru ca, de exemplu, nu va potriviti - si tu habar n-ai ce-i aia?! Vei ramane trista si poate si traumatizata pentru foarte mult timp, iar revenirea e foarte grea si de durata!

Grabeste-te incet!

| Anca a răspuns:

Fa-o atunci cand simti ca e momentul. Indiferent ca-i dupa o saptamana, o luna sau 1 an ( 1 an deja e discutabil si imposibil pentru mine ).
Dar ganditi-va ca, potrivirea sexuala e FOARTE importanta si in caz ca tu stai cu el 1 an, dupa care, dupa 1 an o faci si aflii ca nu va potriviti din varii motive, iti vei da pumni in cap.
Si sa stii ca, nepotrivirea sexuala desparte 2 persoane foarte usor.
La mine, trebuie sa mearga toate mana in mana ca sa stau cu cineva, altfel next!

Deci, daca simti ca e timpul, faºo, si asumaºti riscul de a te parasi, sau de a continua cu el.
Dar riscul asta il ai in orice situatie.

| catthshshshs explică:

Repet, am aproape 21 de ani, la fel si el...Il iubesc si ma iubeste.Si vreau sa fac asta pentru ca oricum noi doi vrem sa fim toata viata impreuna. A facut atat de multe pentru mine in aceasta luna incat nu cred ca viata mea ar avea sens fara el...

| catthshshshs explică:

Multumesc mult de pareri. Ce sa zic...imi doresc sa fac pasul asta enorm...Deja am vorbit cu el si saptamana asta imi va face o surpriza.Il iubesc si am incredere in el, sunt sigura ca nu ma va parasi.Multumesc inca o datawinking

| CevaNormal a răspuns:

Evident ca daca esti atat de increzuta in tine si in aia ca il cunosti si ca nu ai sa suferi dupa asta, daca e un baiat de treaba nu vad care ar fi problema, asa ca good luck and take carewinking

| daniDeeDee a răspuns:

Dupa 3 luni am facut "pasul cel mare" happy

| roxana_9288 a răspuns:

So... ai scris mai jos ca te-a ajutat in aceasta luna". pe exu l-am cunoscut chiar cand a plecat mama in italia, perioada care a fost cea mai grea pentru mine. Am inceput viata sexuala cu el dupa 2 luni din cauza ca "m-a ajutat foarte mult" iar cu cel din'naintea lui am stat 2 ani si nu am facut'o. Cu actualul am facut exact dupa o luna, dar nu ii un most have. eu nu o fac cu toti si na, daca poti astepta, asteapta. daca chiar simti nevoia, fa'o! bafta!

| Nimeni_7600 a răspuns:

E mult prea devreme...

| printesa94 a răspuns:

Mai.la 21 de ani stii foarte bine daca esti pregatita sau nu. parerea mea.si daca il iubesti si te iubeste nu stiu dc nu ai putea s. o faci cu el.bafta!:*

| angel_5676 a răspuns:

Da, de ce nu? O poti face daca iti doresti! Daca te iubeste si ai vazut lucrul acesta, eu nu vad care ar fi problema...

| liubuska a răspuns:

Eu am facut-o dupa 3 luni, pina cand n-am inteles ca il iubesc enorm! daca esti gata si esti sigura ca il kunosti destul si tii mult la el poti face acest pas, nu konteaza atit de mult kit timp aveti impreuna! mult suucces!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu ai inebunit 1 luna! altii sunt de ani si nu vor tie iti trebuie o luna lui 1 zi sa te paraseasca intr-o luna nu vezi adevarata fata pentru o prtida buna ce crezi ca nu se poate comporta cu miere? suficient nu e de ajuns pentru pasul asta doar daca nu tii doresti ceva care nu dureaza dar daca ai 28 de ani merge... daca tu consideri ca e bine si ti s-au urcat hormonii hai succes si da-i bataie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu obisnuiam din prima seara sau de la prima iesire.Am avut doar doua refuzuri pentru ca erau fete mari de parca eu nu le-as fi vazut.Amindoua au dat kix spre regretul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nebuna? cum sa nu? mai ales daca ai 21 de ai? eu te sfatuiesc sa o faci. daca vrei si il iubesti normal.iti dau un sfat:du-te undeva cu el si cu siguranta el o sa-ti faca avansuri si atunci o sa stii daca vrei dau nu lasa totul sa vina d la sine