Viata sexuala am inceput-o la 14 ani, a fost frumos. nu mai sunt impreuna cu baiatul din diferite morive dar inca voirbim inca ma cauta. si da ma apreciaza alt baiat si la ora actuala fara nici un fel de retinere :d
1.la 16 ani 2. A fost foarte frumos dar eram foarte emotionata si nu m-a durut deloc 3.nu mai sunt cu el si este baiatul care il iubesc mult dar nu mai mergea 4.de asta imi este cel mai frica, ca nu ma va mai aprecia altul
Eu la 17 ani, nu mai sunt cu respectiva. Apreciata... e oricare virgina daca baiatul e cu capul pe umeri, dar daca de exemplu tu nu esti virgina si el este, atunci o sa apara reprosuri. Vorbeste cu partenerul si consiliativa, o sa fie bine Succes!
O sa fii apreciata draga mea crede-ma o solutie ar fi sa nu ii spui respectivului ca nu mai esti virgina crede-ma ca nu isi va da seama din proprie exerienta, spun asta atata timp cat nu o mai faci cu cineva o perioada buna de timp:d o sa fie bine si daca te ajuta cu ceva alege un baiat care are ceva experienta in spate nu il invata tu ce si cum bafta te pup:*
La 15 ani. A fost minunat ce sa zic ambii pe vremea aia eram virgini :-D. Da mai suntem impreuna si ne iubim mult. da de ce sa nu aprecieze! Doar un baiat cand te cunoate nu te si intreaba esti virgina, iar cand o sa te intrebe oricum va fi prea tarziu pentru ca ar pune totusi un pic de suflet si nu ar mai conta asta. Daca e sa te iubeasca te iubeste asa cum esti tu, parerea mea.
Buna,
Pai viata sexuala am inceput-o la 14 ani si ceva.
A fost frumos, cu faze haioase, pentru ca si eu si baiatul eram virgini, si doi indragostiti emotionati, care tremurau din cap pana in calcai, se balbaiau. A fost frumos pentru ca baiatul chiar daca era incepator a avut mare grija, mi-a curs si un strop de sange, m-a si durut dar nu tare, a fost o durere, care as vrea sa o mai simt o data, si senzatia aia care nu se poate descrie. Si in ziua de astazi sunt cu baiatul cu care am facut un pas mare, avem doi ani impreuna si am trecut prin multe certur si despartiri, dar ne iubim foarte mult si ne sprijinim unul pe altul si in momentele rele. Momentan nu ma gandesc la alt baiat si la ce va crede el, pentru ca il am pe cel de acum si chiar nu vreau sa il pierd. La tine cum a fost? Si daca ti-a placut povestea merit fundita? Ai grija de tine
20 si da, suntem inca impreuna. ne-am logodit de curand.ma bucur ca am avut rabdare sa fie EL primul. si nu imi pare rau ca nu am facut-o la 15-16 ani ca restul lumii.
Mutubal întreabă: