Ok, pana la urma am inteles. cum a zis si alexam femeia nu mai are ciclu ci doar o scurgere de culuoare maronie sau rozalie. asta se intampla chiar in perioada cand trebuia sa-ti vina ciclul si te poate tine de la cateva zile pana la o luna.
Cum adica insemnata? vrei sa intrebi in a cata luna de sarcina te numesti asa? din prima secunda, de la conceptie!
FEMEIA cand ramane insarcinata NU mai are ciclu decat dupa nastere, adica dupa mai bine de 9 luni. N-am mai auzit niciodata de ce spui tu, cu pata asta. si am 26 de ani...
NU am inteles intrebarea Poate vrei sa stii cind potoate spune medicul ca esti insarcinata? Medicul poate sp cam la 6 saptamini mai sigur. sau poate nu asta ai vrut sa afli. MAi pune o data intrebarea dar cu inteles...
Poate te referi la o menstra peste sarcina, dar asta nu inseamna ca e insemnata...are menstra aia deorece, are probleme cu sarcina. dar acum, ce ne facem daca a scos pata cu Vanish?
Gravidele nu au voie sa sangereze in timpul sarcinii. Orice sangerare trebuie sa duca gravida la medic.
Gravidele pot avea ciclu peste sarcina pana la 4 luni, nefiind ceva rau. o spun din surse foarte sigure.
Cam in perioada in care ar trebui sa ii vina menstruatia, adica intre 3 si 4 saptamani de la conceptie.
Femeia are mereu ciclu! chiar daca e insarcinata sau nu. pentru ca ciclu este perioada din momentuul in care ai prima mesntruatie si pana la menopauza! menstruatie= scurgere de sange! deci femeia are ciclu pe timpul sarcinii dar nu are menstruatie!
sanda_2931 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: