anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cate zile după "contact " pot face un test de sarcina pentru a primi un răspuns sigur (nu am avut contact propriu zis, și încă nu mi-a întârziat menstruația, am un ciclu ușor neregulat variază între 27-33 zile )

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Testul de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata.

| Sistemulxxl a răspuns:

,nu am avut contact propriu zis'' dar ce ai avut? I-ai aratat-o pe a ta si ti-a aratat-o si el pe a lui? Scamatorilor.

| FindMyName a răspuns:

DUPA 21 de zile de la contactul sexual, poți face un test de sarcină!

| anonim_4396 explică (pentru FindMyName):

Chiar dacă am un ciclu ușor neregulat?

| Eireann a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu exista "usor neregulat" -ori e regulat, ori nu este. Al tau este neregulat. Indiferent testul se poate face la 21 de zile de la momentul contactului sexual (care nici nu a avut loc din ce spui tu)

| FindMyName a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am mai auzit termenul ăsta ușor neregulat. Exista REGULAT și NEREGULAT, atât!
Dacă ai neregulat, poate sa îți vina oricând, oricum..la orice oră. Pe când cel regulat vine exact la aceeași dată.
Poți face liniștită după 21 de zile testul, la prima urină, adică dimineață, și vei vedea. happy

| anonim_4396 explică (pentru Eireann):

Acum 8 zile, mai exact pe 29 august, m-am văzut cu iubitul meu. Eu eram la o zi după ovulație (asa îmi spune aplicația), iar el m-a atins la întrare în vagin peste chiloți, dar la un moment dat am simți ca praca m-a atins si pe pielea de acolo, el cu aproximativ 2 ore si ceva(pana sa ma atinga ) și a atins pensiul când a urinat( din câte mi-a zis el s-a spălat pe mâini cu șampon și apa ), dar mi e frica sa nu fi avut pe degete ceva pentru ca el cu o seara înainte s-a masturbat și mi e frica totuși sa nu fi avut ceva pe degete mai ales ca eram dupa ovulație sau în ziua ovulației.
Cam asta s-a întâmplat

| DoamnaLalea a răspuns:

Normal testtul de sarcina se face dupa 21 de zile.
Și menstra exista doar regulata și neregulata, atât.

| Jonathan1900 a răspuns:

Dupa 3 saptamani stii sigur