Uff, iti dai seama acum peste ce 'comoara' de baiat ai dat?
Un singur lucru iti spun: daca te mai combini cu el sau daca macar te gandesti la asta, esti o fraiera. Adica doua lucruri: ia-te si combina-te cu un tip mai cu caracter, care sa nu-ti faca unele ca asta. Cui pe cui se scoate, nu merita sa mai stai sa plangi dupa animalu' ala.
...ce nesimtire pe el.
adica dupa ce te-ai despartit de el? el te roaga sa-l ajuti sa se combine cu altu?
nu stiu ce sa zic
daca nu-l ajuti o sasi dea seama ca esti geloasa
dar daca il ajuti ar fi o mare prostie
Deci stiu ce fel te simti si mie mi s-a intamplat
deci ce bou ca sa nu zic altfel deci te-ai despartit de el de cateva zile si el te roaga sa iti faci combinatia cu alta fata deci in nici uj caz nu cred ca tine la tine daca vroia sa nu te faca sa suferi nu te ruga acest lucru
deci pe langa mai are si tupeu sa iti zica asta
ca sa nu il ajuti poti sa zici ca nu te intelegi cu fata aia nu o cunosti etc ca sa nu zica ca esti geloasa
deci imi pare rau pentru tine deci stiu prin ce treci dar dc sa suferim noi pentru ca noi suntem mai proaste si ei isi bat joc de noi dar hai sa ne batem noi joc de ei sa vada si ei cum este...
deci nu stiu ce sa zic daca sa il ajuti
fundita?
Nu prea pare sa ii pese de tine asa cum zice.Si mai mult cred ca vrea sa te oftice,sa te faca geleoasa.
Mai bine ia-l si tu la misto. Spune-i cand o sa temai roage sa il ajuti cu fata aceea"de ce? nu esti in stare nici de asta? rezolva-ti singur problemele can u sunt treaba mea!"
Si asa ii strici si jocul,pari si indiferenta si daca ii pasa de tine,va evenii el singur sa va impcati, daca nu, inseamna ca nu are rost sa stai absolut deloc dupa el si ca nu te merita :*
Zii sa te ajute si pe tine sa te bagi cu un prieten de al lui si va fi gelos daca ii pasa de tine
Pai sa stii ca in primul rand te-a mintit daca a zis ca nu e fericit ca te vede asa pentru ca se combina cu alta si ca sa il uiti fii indiferenta cu el asa ai sansa poate sa se si intoarca la tine asta daca mai vrei bineinteles. succes`
Bună.
Tu ai fost prietena lui și tot el îl cere să-i faci lipeala cu alta?
Ce lipsit de caracter este și tu ești extrem de slabă!
Pa, pa.