| VacutzaRoscata a întrebat:

La cati ani ai avut primul sarut?
cum a fost?
funda love struck

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai eu aveam 15ani si a fost cu iubitul meu care avea 25hee hee. Stiu, diferenta mare, in fine oh go on. Il cunoscusem in discoteca si nu-l lasasem sa ma sarute atunci, asa ca, ne-am revazut dupa 3 saptamani si atunci a avut loc. Eram practic combinati(imi spusese pe mess ca vrea sa fie cu mine), el stia ca la mine este primul sarut. A fost magic. Sincera sa fiu nu am cuvinte love struck. Adica deja eram super indragostita de el, dar si timida si imi era rusine. I-am dat ceva batai de cap pana m-am lasat sarutata, dar a fost super fainlove struck Acum, nu mai sunt cu tipul respectiv, dar nu o sa uit niciodata ca el a fost primul care m-a sarutatbig grinlove struck

5 răspunsuri:
| alina_7421 a răspuns:

Eu primul sarut l am avut la 11 ani happy si a fost destul de ok. eram in vacanta la bunicii mei si acolo era un baiat care imi placea mie si apoi am aflat ca si lui ii placea de mine. si intr o seara pe drum.(pentru ca acolo ne strangeam toti in fiecare seara ) m a chemat sa mergem putin mai incolo si m a intrebat daca poate sa ma sarute si eu am spus da si apoi ne am sarutat :* apoi am fost impreuna :X dar nu prea a mers relatia pentru ca eu stateam in oras.dar inca o vara am fost impreuna. mdaa inca imi amintesc cu drag de primul meu sarut. acum am 14 ani.

| BRG a răspuns:

La 90

| Cane a răspuns:

Paaai,primul meu sarut a fost la 15 anihee hee.cu o fata speciala de care sunt indragostit lulea si de care ma indragostisem si la 13 ani.dar atunci n-a fost sa fie.Totul a fost asa de fruumooos si de supeeerb.imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri.Ea avea herpes atunci. ceea ce mi s-a parut si mai.romantic[cred].dar ea crede ca asta a stricat momentu ceea ce n-a fost deloc asa[-x.te iubesc piticulehee hee

| cypryan_3322 a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 11 ani.acum am 15 ani.S-a intamplat la scoala dupa ore, ca ea sa ma cheme intr-un loc mai retras si mi-a spus ca ii place de mine si ca vrea sa fim impreuna.M-i-a spus sa inchid ochii si ea m-a sarutat.Ce pot sa spun e ca a fost magic! 1

| LittleGirlMonster a răspuns:

La`10 anibatting eyelashes
Cu un baiat care avea 13 anilove struck
Amandoi eram indragostiti unul de altul.In fiecare seara mergam in,, locul nostru''batting eyelashes love struck Si acolo ne sarutam.De obicei acnd ne jucam ascunsa.stop`alarma...etc.love struck Dar a inceput asa:
,, Eram intr-o seara eu, el si inca 3 prieteni.Eu stateam jos pe o scara, iar la fel si el.La un momendat m`a pacalit, intr-un fel, sa am ridic.Si m`a tras la el in brate.Am stat...pana ce mi-a spus sa ma intorc spre el.Atunci m`a tras si ma pupat.Vai ce dulceee:X''Pa:*

Întrebări similare