| bianca19995 a întrebat:

La cati ani ar trebui sa ai primul sarut?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cuvantul "trebuie" nu are nici o legatura cu cuvantul "sarut".La cati ani trebuie sa-ti faci buletinul,la cati ani trebuie sa devii responsabil in fata legii,la intrebari de genul asta punem "trebuie".
Deci,nu e legiferat inca sarutul,drept pentru care, ai dreptul si libertatea sa saruti sau sa fii sarutata la orice varsta crezi de cuviinta.
Bineinteles, la 10 ani sa te saruti este o impietate.La 13 tot devreme este, poate dupa 14-15 incolo.Cel putin,incepi sa si judeci si vezi cu cine te saruti, in plus, poate ca la varsta respectiva stii si motivul pentru care te saruti.

11 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns:

Sarutul e ceva nevinovat, oricum ai saruta.14 ani incolo ar fi cel mai bine.

| krystal02 a răspuns:

Nu exista o varsta anume. Cand se intampla se intampla. E ceva magic, frumos, nu poti programa asta. Nu e o chestie pe care o poti planifica si care trebuie sa se intample atunci...sarutul e spontan...

| Ale14me a răspuns:

Nu exista o varsta obligatorie pentru a te saruta, o faci atuci cand simti indiferent de cati ani ai (exceptia minorilor cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani :p ) nu conteaza ca cei de varsta ta au avut deja primul sarut, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa il ai si tu... happy

| RaZ4Ing a răspuns:

Nu conteaza la ce varsta trebuie sa il ai. Il ai in functie de sentimentele tale pe care le ai fata de un baiat big grin cand simti ca l`ai pupa de cat de mult tii la el atunci saruta`l big grin Bafta

| Naftalinaaa a răspuns:

rolling on the floor maine

| Andrei_2426 a răspuns:

Depinde de individ, cat de sociabil e, eu personal cred ca ar trebui sa apara pe la 13-15 ani...

| diavolita_4468 a răspuns:

Orkand.nu conteaza ani ci sa fii pregatita pentru asa ceva si sa ai primul sarut cu persoana iubita de tine

| Princess_6312 a răspuns:

Can timti nevoia tu. Dupa 12 ani cred eu.

| annakarenina a răspuns:

Primul sarut este ceva inocent, iar timpul, anii ce trec nu conteaza, ci doar dragostea acelui sarut, acelor 2 guri, ce se ating subtil precum sufletele de dinauntru.

| niculaee a răspuns:

Pei cand ma cunosti pe mine rolling on the floor)

| s_8756 a răspuns:

Fiecare il face cand simte happy

Întrebări similare