| AnonyMess a întrebat:

La cati ani ati avut prima iubita? laughing intrebare pentru ( adolescenti )

22 răspunsuri:
| dafy a răspuns:

Buna
prima relatie "oficiala" la 14 ani...
tu?

| Loveyourself a răspuns:

Pooow clasa Ilaughingrolling on the floor

| Loveyourself a răspuns:

Pardon iubit la minelaughing

Răspuns utilizator avertizat
| drhotzu a răspuns:

Pai adica ce daca am 26 asta inseamna ca ce? a fost totul intr-o era diferita? (da a fost in alt secol) dar ce conteaza oricum o sa iti spun
aveam 14 si un pic, tocmai terminasem clasa 8-a intrasem la liceu si eram la tara, la bunici si acolo am cunoscut-o happy si restul este istorie, o istorie de 2 ani jumatate big grin he he he prima dragoste big grin

| BEmanuel87 a răspuns (pentru drhotzu):

Taci, ma, ca noi suntem batrani. Nu intelegem noi de-astea. Nu vezi ca aia de mai sus plange ca are 13 ani si 3 luni si nu are prietena? Si eu am avut-o pe prima tot in clasa a 9-a, ca tine, da' asta nu face decat sa dovedeasca vadit cat de inapoiati suntem. La modul preistoric laughing

| drhotzu a răspuns (pentru BEmanuel87):

Dap pai noi suntem prieteni buni cu Croman Ion big grin laughing) (pentru generatia tanara care merita o explicatie, din cauza lipsei de cultura generala Cro-Magnon este stramosul omului european).
suntem mai depasiti ca un pentium 386 (facut in anul incare m-am nascut eu 1986)
si plus ca treaba aia cu indragostitul nu a fost planificata nici macar nu cautam asa ceva... dar normal cum fetele se dezvolta mai repede psihologic (ea are aceeasi varsta cu mine) m-a facut sa ma indragostesc de ea. eee ce vremuri! aveam de descoperit multe altele de asta nu mai puteam eu de dragoste si toate celelalte, eu experimentam cu alcooluri, tigari si nopti albe si zile negre (de la pleoapele inchise) big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

9

| al3ks a răspuns:

Am 13 ani si 3 luni si inca nu am crying care se ofera (Galati micro 19 pentru mai multe informatii la id :stelea1355 (YM)

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru al3ks):

Ce au ajuns și ăștia mici...

| NeneaGogu a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

zise baba! laughing rolling on the floor

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru NeneaGogu):

Mă dai de gol ha?
Ce faci ..acu îți bați joc de sentimentele mele?(cry mode)
ironiQ

| NeneaGogu a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

pup laba lu' baba, a trecut?

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru NeneaGogu):

Tuți Cazaciul măti waiting
Hai că îmi ești simpatică și o iau ca pe o glumă

| BEmanuel87 a răspuns:

La 11 ani. Se numea "Gramatica".

| EvilThoughts a răspuns (pentru BEmanuel87):

Cred ca era foarte simpaticalaughing

| BEmanuel87 a răspuns (pentru EvilThoughts):

Nici nu stii. Avea codite impletite, ochelari fund-de-borcan si acnee vulgara. Da', spre deosebire de alea frumoase, era desteapta si uite norocul de a nu scrie "voi a-ti mancat/ lui ia luat mult timp/ mai sti?/ fi serios etc" happy

| EvilThoughts a răspuns (pentru BEmanuel87):

Banuiesc ca sunteti impreuna si acum...Sa auzim de nuntalaughing.

| AnonimGirll a răspuns:

La 15 ani. happy

| AnonyMess explică:

Eee 12 ani laughing) ce stiti voi tongue devil

| DominicSmiley a răspuns:

La 12 ani.

| emma10140 a răspuns:

Am 12 si la 10 ani am avut prima iubire

Întrebări similare