Pai adica ce daca am 26 asta inseamna ca ce? a fost totul intr-o era diferita? (da a fost in alt secol) dar ce conteaza oricum o sa iti spun
aveam 14 si un pic, tocmai terminasem clasa 8-a intrasem la liceu si eram la tara, la bunici si acolo am cunoscut-o si restul este istorie, o istorie de 2 ani jumatate he he he prima dragoste
Taci, ma, ca noi suntem batrani. Nu intelegem noi de-astea. Nu vezi ca aia de mai sus plange ca are 13 ani si 3 luni si nu are prietena? Si eu am avut-o pe prima tot in clasa a 9-a, ca tine, da' asta nu face decat sa dovedeasca vadit cat de inapoiati suntem. La modul preistoric
Dap pai noi suntem prieteni buni cu Croman Ion ) (pentru generatia tanara care merita o explicatie, din cauza lipsei de cultura generala Cro-Magnon este stramosul omului european).
suntem mai depasiti ca un pentium 386 (facut in anul incare m-am nascut eu 1986)
si plus ca treaba aia cu indragostitul nu a fost planificata nici macar nu cautam asa ceva... dar normal cum fetele se dezvolta mai repede psihologic (ea are aceeasi varsta cu mine) m-a facut sa ma indragostesc de ea. eee ce vremuri! aveam de descoperit multe altele de asta nu mai puteam eu de dragoste si toate celelalte, eu experimentam cu alcooluri, tigari si nopti albe si zile negre (de la pleoapele inchise)
Am 13 ani si 3 luni si inca nu am care se ofera (Galati micro 19 pentru mai multe informatii la id :stelea1355 (YM)
Ce au ajuns și ăștia mici...
zise baba!
Mă dai de gol ha?
Ce faci ..acu îți bați joc de sentimentele mele?(cry mode)
ironiQ
pup laba lu' baba, a trecut?
Tuți Cazaciul măti
Hai că îmi ești simpatică și o iau ca pe o glumă
Cred ca era foarte simpatica
Nici nu stii. Avea codite impletite, ochelari fund-de-borcan si acnee vulgara. Da', spre deosebire de alea frumoase, era desteapta si uite norocul de a nu scrie "voi a-ti mancat/ lui ia luat mult timp/ mai sti?/ fi serios etc"
Banuiesc ca sunteti impreuna si acum...Sa auzim de nunta.
AndrewTate7789 întreabă: