Pe la 15 ani si cateva luni, mai exact in clasa a IX-a, si am fost impreuna 6 luni.Nu stiu daca ce eram noi se putea numi relatie, am fost mai mult niste prieteni foarte apropiati.
Eu am asteptat destul de mult. Eram timida si nu prea ieseam asa prin discoteci sa ma abordeze baietii. La scoala de cine era sa-mi placa si mie nu ma placea si tot asa. Si apoi am mers la discoteca(anul asta la sf lu' iunie) si m-a abordat acolo un tip de 25 de ani. Am fost cu tipul respectiv 3 saptamani(dar a fost ceva doar pe net si la telefon ca el lucra in alt oras) si apoi(la 3 saptamana dupa ce ne-am cunoscut) ne-am intalnit si am avut parte de primul sarut. Apoi, nu ne-am mai vazut si la o saptamana ne-am despartit.
Acum am prima relatie serioasa(la 15 ani jumate) si stiu si ai mei de
prietenul meu(el are 20 de nai). Suntem impreuna de doua luni
La 13 ani cu un tip mai mare ca mine cu 1 an. relatia a durat 1 an jumate. inainte de el am mai "stat" cu 2 baieti darnu se pune ca fugeam de ei sa nu cumva sa ma pupe, nici macar pe obraz
Bună
Prin clasa a III a adică pe la 10 ani[acum am 12]. Eu îl plăceam, el mă plăcea şi cam atât.Am fost cu respectivul aproape 2 luni, apoi a început să vrea sa mă facă geloasă[cică] că îi plăcea de o fată şi ne-am despărţit. Logic că ştiu cum e el şi ştiam că mă minţea. Şi aşa s-a terminat. În prezent, încă mă mai place, dar eu doar îl simpatizez pentru că îmi place de altcineva.
Pa, pa
12 ani
Stiu ca e devreme dar si acum la 13 jum ani sunt cu el, iar parintii ( plus bunicile, matusile si verisorii ) stiu despre relatia noastra si sunt de acord, mai ales mama mea care il indrageste ff mult.
Sper ca te-am ajutat! :*fundita?
Primul prieten adevarat l'am avut la 14 ani :d.De atunci nu mai reusesc sa scap de sentimentele pentru baiatul respectiv si acum stiu ca nici el nu m'a uitat
La 12 dar daca ar fi sa fiepe bune la 13 cu care staude3 luni ceva aproape 4 parintiistiu de el