O relatie mai serioasa?:S. Ti le zic pe toate
1. 11 ani-4 luni(baiatul tot 11)
2. 12-12 ani jumatate-relatii scurte
3. 13 ani-8 luni(baiatul-17 ani)
4. 14 ani-un an si ceva(baiatul tot cat mine)->si inca sunt cu el si am 15 ani jumatate
Draga mea eu am avut primul prieten la 15-16 ani, si a durat un an si 8 luni, acum sunt intr-o alta rela tie de 3 ani si jumatate
Aveam aproape 18 ani, el fiind primul meu prieten. Relatia tine de un an si o luna aproximativ.
Poi eu am simtit prima oara simpatia pentru un baiat la gradinita aveam vreo 6 ani. o relatie serioasa am avut pe la 11 ani jh am stat vreo 5, 6 luni cu el. apoi am mai avut o gramada de relatii mai scurte, am mai avut o relatie serioasa 8 luni, apoi alte relatii scurte si din luna martie am o relatie cu un baiat si pana acum. ( specific ca am 15 ani si el la fel)
Fix inainte sa implinesc 15 ani cu vreo 2 luni. tipu avea 20, am ramas impreuna un an jumate si relatia aia ma maturizat foarte mult...
acum cand le aud p altele ca au iubit la 15 ani mi se pare ceva ciudat, ca zic"mama, ia si copilele alea, le trebuie gagiu""))
dar nu stiu, nu le sugerez sa si faca relatii serioase la anii aia, ca e o varsta la care te lasi usor influentat, si pui botu la orice.asa ajunsesem eu sa fiu dependenta de tipu acela, sa l iert ca ma insela, sa i suport orice.de ce?
ca nu stiam cum e sa treci prin asta.acum stiu, si imi pare rau ca nu am avut atunci mintea de acum...eh.
Prima prietenă = prima relaţie serioasă. La 14 ani şi un pic, a ţinut un an şi 8 luni.
Salut.
anonim_4396 întreabă: