La 11 ani?!
Sarut?!
Mai lipseste sa ne spui c-a fost si french
Of.
Uite ca eu l-am avut la 14.
Okeyy. Si esti mandra ? sti primul sarut cu sentiment si cu procedura corecta va veni dar nu ma mira. copii din ziua de azi experimenteaza prea devreme eu l-am avut la 14 ani si a fost superb
Eu am aproape 14 si inca nu l-am avut.Astept momentul potrivit si mai ales, baiatul potrivit.
In prima zi de viata (adica cand m-am nascut) m-a sarutat mami! si cand m-a vazut si era asade incantata de mine!
Eo fac 14 ani sambata!
Si primul meo sarut adevarat(ca sa zic asa) a fost la 12 ani, la ziua actualului prieten(cel din poza). Eram in camera lui, si nici nu eram imp... Dar s-a intamplat si a fost superb
Nujtiu varsta exact cam 14-15 ani dar stiu ca a fost la prima mea intalnire eram la cinematograf
Eu l-am avut la 12 ani. a fost atat de frumos:X eram in Elvetia si imi facusem un "iubit" care si acum a ramas o amintire frumoasa pentru mine.
Eu l-am avut intr-o camera de hotel in excursie la munte cu o bulgaroaica care m-a iubit si eu la fel. Oricum dupa acea au urmat foarte multe dar nici unu ca primul :*:d (la 12 ani a fost)
@anonim zi-mi si mie ce,, sentimente profunde'' sa ai la 11 ani, cand esti doar un copilas? Crede-ma, nu vreau sa te supar, dar cum poti sa spui chestiile astea? Te mandresti ca cica esti mai,, matura''? Maturitatea se dovedeste prin fapte, prin hotarari decente, care pot schimba viata omenirii, nu sa fi ultima disperata care se saruta de la 11 ani...Copii,lasati prostiile si pune-ti-va pe carte! Ca nu te ajuta in viata sa te regulezi in toti boschetii
Eu primul sarut l-am avut cand eram la gradinita... ) Dar nu a fost un sarut adevarat Nici eu nu-mi amintesc prea bine asa ca nu se pune!
Apoi in clasa a4a eram cu clasa in tabara si jucam adevar sau provocare si un baiat a primit provocarea sa imi dea un pupic pe obraz. Numai ca mie imi era rusine si m-am ferit, si eu ferindu-ma, el m-a sarutat pe gura in loc de obraz! A fost dragut, dar nu cred ca nici asta a fost un sarut adevarat...
Dar acum cateva saptamani am avut primul meu sarut adevarat.Am 12 ani. Si a fost in parc.
Dar nu a fost foarte dragut, pentru ca banuiesc(nu sunt sigura) ca din cauza sarutului ne-am despartit. Dar nu stiu daca asta este cauza cu adevarat si nu o sa stiu niciodata pentru ca tipul cu care am fost nu vrea sa imi zica de ce ne-am despartit.
Deci, cam asta e povestioara mea.
Eu am 13 ani si nu l-am avut
Dar nici ca vreau prea curând.Nu înțeleg de ce fetele din ziua de azi se grabesc ASA repede când vine vorba de băieți si relati. O sa am timp toată viața de ASA ceva, mai ales după ce ma realizez in cariera cât de cât.
Si după câte observ, 99 acela de la nume, cred ca este anul nasterii tale.Deci acum putin timp ai avut acest "magic" sarut.
Pai primul pe buze a fost intr-o poiana cu baiatul cu care stateam la 12 ani fara o luna. Iar celalalt (cu limbuta) a fost tot la 12 ani, dar putin mai tarziu cu acelasi baiat, in camera la el.
Si ce daca l-a avut la 11? Si eu la fel. Si a fost french. Mai lasati-ne in pace, nu aveti si voi cum sa va bagati in seama. Ce va pasa voua daca suntem mai maturi ca voi si ca avem sentimente profunde la timpul potrivit?
Stii vorba aia, o dai in mintea copiilor. asa si tu. ce pretentii ai la astia, daca atat ii duce capul sa faca la 11 ani, asta e. nu te mai mira ca sunt la 14 ani atatea avorturi . dar ei sunt maturi, ce stim noi, mosii.
VARZAAAAAAAAA! Eu la 4-5. Chiar o fost sarut, nu gluma, o fata care nu-s ce avea tot venea pe langa mine si cand nu se uita educatoarea ma saruta... LOOOOL
Dupa pe la 9-10 la scoala cand nu s-o uitat invatatoarea la noi eu cu o fata m-am sarutat si colegu din fata care se uita la noi o zis : OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO )))
Dupa la 11, cu o fata in parc! yey, inca imi mai place de fata aia, da cred ca ne-am sarutat vreo 3-4 minute... Statea fata in fata cum ar veni, cu nasul lipit, si cu fruntea, stiti voi miscarea...
Nu mai va zic de celelalte ca nu mai am loc
Da pai primul a fost la nastere si cred ca mi la dat mama ).
Apoi a fost la 13 ani si a fost din greseala ).
Eram la ziua unui tip si vroiam sa il pup pe obraz da sa nimerit pe gura ).
Un sarut adevarat nu am avut ).
Mai este destul timp:-J.
WTF).