VARZAAAAAAAAA! Eu la 4-5. Chiar o fost sarut, nu gluma, o fata care nu-s ce avea tot venea pe langa mine si cand nu se uita educatoarea ma saruta... LOOOOL
Dupa pe la 9-10 la scoala cand nu s-o uitat invatatoarea la noi eu cu o fata m-am sarutat si colegu din fata care se uita la noi o zis : OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO )))
Dupa la 11, cu o fata in parc! yey, inca imi mai place de fata aia, da cred ca ne-am sarutat vreo 3-4 minute... Statea fata in fata cum ar veni, cu nasul lipit, si cu fruntea, stiti voi miscarea...
Nu mai va zic de celelalte ca nu mai am loc
Bai frate cum sa aveti primul sarut la 11 ani? Nu mi se pare normal! Voi ce parintii aveti? Primul sarut ar trebui sa fie la 16-17 ani. Cand ai stii ceva despre dragoste. Nu la 11 ani cand esti o fetita OMG.
Eu am 15 ani si nu am avut parte de asa ceva si nici nu vreau. Mi se pare o prostie ca la 11 sa te saruti inloc sa te joci cu papusile...copiii din ziua de azi
Stii vorba aia, o dai in mintea copiilor. asa si tu. ce pretentii ai la astia, daca atat ii duce capul sa faca la 11 ani, asta e. nu te mai mira ca sunt la 14 ani atatea avorturi . dar ei sunt maturi, ce stim noi, mosii.
Eu la 11, pe banca, la un preten bun... mancam seminte... In 2005 parca ) a tinut doar 4 zile
Dany_Daniel_1998 întreabă: