| HaXo24 a întrebat:

La cati ani ati primit primul sarut? Unde? Si cum? Sincer! DAU FUNDA pentru cel mai romantic :X

Răspuns Câştigător
| Boouublees a răspuns:

Eu. aveam 11 ani eram cu cortul cu prieteni mei si era si iubitul meu am iesit afara din cort ca visasem urat si acolo era un lac baiatul era pe mal si se ouita la luna ...eu m-am dus la el si l-am intrebat ce face aici si el a zis prvesc luna apoi eu i-am zis daca pot sa stau langa el si am stat.A trecut vreo 10 minute si se facuse frig si el m-a luat in brate apoi ne-am sarutat sub clar de luna :X:X:X:X:

7 răspunsuri:
| Intelligence a răspuns:

Intamplat acum`s vreo 2 ani cu actualul meu iubit big grin Acum am 16.
El a venit la mine.
ne-am uitat la un film.
Dupa aceea am ramas singuri in camera.
Era o atmosfera ciudata.
Camera era semiluminata.
Afara batea un vant.ff. tare. misca nucul din fata apartamentului.
El s`a apropiat de mine.mi`e mi-a ramas inima`n loc.pentru ca nu ma mai sarutasem niciodata.
mi-a atins usor buzele cu buzele lui.
Apoi.am continuat am continuat.insa eu aveam gura prea mult deschisalaughing[nu ma pricepeam].
El mi-a zis usor. " Apropie`ti buzele. si da`mi limbutza"hee hee
Atunci mi-am dat seama ca si-a dat seamalaughing ca era primul meu sarutbig grin
Dupa aceea. dupa ce l`am facut sa stea oleaca ca la dentistlaughing `m-am prins si eu de schema.laughing si a fost super. apoi din ce in ce mai bine`laughing. inca sunt cu acel baiat.si.sarutu e :X:X:X laughing Funda daca`ti place:-p

| 5123fsda a răspuns:

Poi eram la un verisoara acasa si era venita la ea o prietena si creca aveam 7 ani, si verisoara mea m-o provocat, o zis ca nu crede ca o pot saruta pe "X" Si apoi am sarutato.laughinglaughinglaughinglaughing

| ancutzika27 a răspuns:

Curioasa mai esti tu!

| sillvana a răspuns:

Eu l-am primit de ziua mea in curtea scolii. aveam 12 ani

| HaXo24 explică:

Ceva romantic prieteni dar mi-a placut ca suneti sinceri PWPwinking

| anonimaa19 a răspuns:

Pai la 11 ani sh ceva...eram acasa.sh m-a sunat,, prietenul meu,, sh a zis ca vine la mine.sh eu eram ca taikameu acasa(Dumnezeu sa-l ierte).sh i-am zis lui ca ma duc afara sa ascult muzica.sh a venit prietenull meu.am stat d vorba ff mult.ne tineam in brate.sh atunci ne-am sarutat prima data.sh a fost vazut taikameu pe geamlaughing.sh a iesit afara sh prietenul meu a fugit ca in 2 secunde nici nu l-am mai vazut...sh eu stateam suparata sh ii ziceam lu taikameu ca nu-i adevarata ca nu a vazut el bine ce faceam eu afaralaughing.

| ChrisBrown a răspuns:

Pai 10 ani, cu vecina, pe un izlaz frumos. am luat-o de cap si i-am bagat limba ceea ce eu nu prea stiam.

Întrebări similare