Pai buna.
Asta nu tine de o varsta.asta tine de momentul in care esti pregatit dar nu stiu ce varsta aia asa ca nu te pot sfatui prea mult.In general penrsoanele pana in 14 ani regreta ca au facut [la fete ma refer] acest pas deoarece nu au stiu ca sunt pregatite si poate ca au avut urmari grave.
Sau stii. practici primul tau act sexuat la o varsta la care nu esti pregatit si apoi patrenerul\a te lasa cu ochii in soare si apoi asta nu mai e placere si o sa stai si o sa plangi ca ti-ai vadut virginitate.
Presupun ca nu ai incercat :-s.pentru ca daca da de ce ai mai postat? Oricum cred ca viata sexuala se poate incepe atunci cand esti priegatit si cand esti sigur pe tine si bineinteles pe partenerul cu care alegi sa faci chestia asta.
Sper ca te-am ajutat.Bye!
Depinde cand esti pregatit, Uni o incep la 14-15 alti la 18-19 depinde de personalitate si de gandirea noastra
"Distractia" ca sa-i zicem asa nu are varsta...bine.ar avea ...cam de la 20 in sus
Viata sexuala nu are o anumita varsta, la care poti sa o incepi. Cand simti ca esti tu pregatita, si ca baiatul cu care vrei sa o faci prima oara este serios, sa nu vrea doar sa se culce cu tine si dupa aia sa-ti spuna pa pa. In orice caz sa nu fie sub 16 ani, ca nu este foarte bine ...
La cat vrei u dac te simti bine cu persoana iubita, bine uni incep de la 13, 14, 15 majoritatea tinerilor nu mai e ca inainte pe vremuri.
anonim_4396 întreabă:
CeCumCand întreabă:
loredana23 întreabă:
linarkfts întreabă: