anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cati ani credeti ca e cel mai bine sa va pierdeti virginitatea(fete)

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este o vârstă, în schimb nu este recomandat înainte de 18-20 de ani.
În acest interval de timp organismul se maturizează.
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dupa 18, chiar dupa 20 cand esti destul de matura!

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Dupa 18 ani, cand exista o relatie serioasa.

| SufletDeCopil a răspuns:

Cam 18-19 ani pentru ca asa poti sa-ti asumi anumite responsabilitati happywinking
Bye bye kiss

| i.love.me a răspuns:

Minim minim... 16 jumate maxim 18

| Anileda a răspuns:

18-20 varsta potrivita

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pai. cu cineva in care ai increderetongue
si stii ca te iubeste si asa.

| elamit a răspuns:

In primul rand trebuie sa fi majora pentru ati asuma anumite "responsabilitati".

| duDu_8774 a răspuns:

Pai atunci cand te simti pregatita ...cand poti comfrunta anumite riscuri, unele fete asteapta chiar pana al 25-26 ani, dar unele...
by3

| cosima11 a răspuns:

De la 18 in sus.deoarece corpul sufera anumite modificari dupa inceperea vietii sexuale. si cum zice si miha. trebuie sa fi majora pentru a`ti asuma anumite "responsabilitati" tongue

| myha a răspuns:

Nu exista un anume moment.
Trebuie sa fi pregatita. Sa simti ca vrei asta.
Eu am 16 ani si varsta necesara cred totusi ca va fi 18 ani cel putin. Cel mult.numai Dumnezeu stie.

| kesha:D a răspuns:

Pai cel mai bine este dupa majorat, dar sa ai grija cu cine iti incepi viata sexuala pentru ca multi vor doar sa profite, orice bait se simte altfel daca dezvirgineaza o fata...intre 18-20

| ALyNuTzZa:x a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa iti incepi viata sexuala cu oricine decat daca persoana respectiva te iubeste si tu ill iubesti pentru ca s-ar putea sa regreti mai tarziu daca te culci cu un oarecare. ce sa zic daca baiatu te iubeste si aveti o relatie stabila si sunteti in locul potrivit la momentul potrivit se poate si de la 16 ani dar nu mai putin de 16 ani pentru ca ai sa iti pierzi copilaria

| onur a răspuns:

EU sunt cu o fata de un an si jumatate.am 17 ani si ea 18 deci mai mare ca mine si am aflat abia dupa un an ca nu mai este virgina.DE ce abia atunci? Pentru ca eu consideram ca o voi jignii cu vre'o intrebare dinasta si aveam incredere FOarte mare in ea ca nu sa lasat prostita. Dar asa s-a dovedit ca sa lasat inselata la mai putin de 16 ani si dupa aia NARODUL a si parasito, cand am auzit am crezut ca a fugit pamantul de sub mine.Eu vroiam sa fiu numai el Ei si ea numai a MEA (si acum sunt virgin) Si nu imi pare rau. Ei ii pare foarte foarte rau ca a facut pasul asta si mie la fel pentru ea.Am incurajato si inca sunt cu ea dar tot nu am facut pasul asta pentru ca simt ca, cu ea nu voi reusii.In curand plec in strainatate si se termina tot, aveam de gand sa ma intorc dupa ea crying

| krisstinka a răspuns:

Mai intii de toate trebuie sa ai incredere in persoana ta si a lui ca sa faci acest pas, kaci nu exista virsta pentru a face ata, trebuie sa simti daca esti pregatita pentru acest pas important...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 12 ani cu un pedofil, la 14 cu un prost de 20, la 18, dar e cam devreme.cred ca la 20 cu iubitul tau si viitorul sot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 15

| sosolyna a răspuns:

Nu ne ajuta in acest subiect atat de mult statusticile si calculele! Insa trebuie sa fie o versta rezonabila! Daca ai gasit persoana potrivita si o iubiresti...esti libera sa o faci! bafta

| anutzza marya a răspuns:

Ideea e sa fi constiienta de ceea ce faci si sa stii ca asta iti doresti cu adevarat, a-ti pierde virginitatea implica ft multe.Nu trebuie sa o faci doar de dragul de a o face! Eu consider ca cel mai bine e sa-ti pierzi virginitatea intr-o relatie solida cara sa dureze de ceva timp si sa poti avea deplina incredere in partener! Trebuie sa te iubesca si sa te respecte multe pentru a te face sa te simti cu adevarat importanta in momentul acela.Cat depre varsta prefer sa-mi pird viginitatea mai devreme dar cu un baiat pe care il iubesc si ma iubeste si avem o relatie frumoasa( bineinteles ca nu st deacor cu fetele care nici nu au terminat scoala generala si se gandesc la asta) decat cand am peste 20 de ani dar cu un baiat cu care st de 2 saptamana si cu care probabil m-as putea certa in 2 saptamana.Asa ca raspunsul e: cand esti tu pregatita si cand consideri uh ca ai intalnit persoana care sa te meritebig grin