Ce copii retardati sunteti.
In primul rand cine a dat raspunsuri aici mai mult de 12 13 ani nu au.
Faza cu inceperea vietii sexuale la 16 ani mi se pare o tampenie chiar daca esti baiat.La 18 ani e cel mai indicat si vo spun eu din experienta mea ca mi-am incept-o la 16 si acum la 22 de ani am probleme destul de mari la corp.Si culmea pana sa nu mi-a incep eram sa zic asa totul perfect.
Deci numai comentati aiurea la 16 ani inca esti destul de imatur poti lasa repede insarcinata o fata iar prezevativele nu sunt tocmai asa de bune.
Dupa 18 esti mai altfel dezvoltat psihic si mental degeaba zici tu ca esti buricu pamantului psihicu tau reactioneaza alcumva
iar de avut prietena poti avea si de la 10 ani, in secoalu asta copiilele de 12 ani deja au copii ce te mai mira
De la varsta in care simti ca ai nevoie de cineva alaturi de tine in permanenta.La varsta in care nu mai esti sigur pe tine.La varsta in care ai nevoie de o imbratisare care sa te energizeze. Poti sa ii spui adolescenta.Uni sunt mai puternici si nu au nevoie de astfel de romante" si se descurca pana la o anumita varsta, pana cand ajung sa se simta singuri si uite asa tot avem nevoie de iubita.Nu te gandi de acum, daca nu simti nevoia. Fereste trupu de masturbare.PA
Normal este la 14 ani?Trebuie sa fii cam idiot sa folosesti cuvantul normal in siuatia data..La 14 ani nu poti vorbi de iubita, dar, prietena ai la cat vrei tu(varsta in care te maturizezi incat realizezi ca vrei sa experimentezi in ale parteneriatului intre tine si o fata)...acuma depinde si de tine.
Este bine sa incepi atunci cand esti capabil. Este indicat ca la inceput sa incepi cu o singura "iubita".
In perioada adolescentei fiecare flirteaza cu cineva, are intalniri sau place pe cineva. Dupa 14 ani poti avea o prietena si dupa 16 poti sa iti incepi viata sexuala.
Sa zicem 13...14 asta depinde de caracterul tau daca incerci sa fi altcineva poti sa-ti faci si pe la 10, poti influenta toate fetele. Daca esti asa cum esti iti faci o prietena cand simti sau cand te indragostesti...
Mersi all sunt cele mai multe raspunsuri la o intrebare de-a mea, eu am 13 si ma gandeam ca vara viitoare cand am 14 sa-mi fac o prietena sau iubita
Depinde de caracterul tau.
Normal 13-14 ani.
Bafta!
Dragostea nu are varsta.
Funda?
Si eu tot pe la 14 ani zic ca este ok... Iar viata sexuala, ca baiat pe 16...
gabrielaoana11 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: