| Dyingfetus a întrebat:

La cati ani credeti ca o fata trebuie sa aiba primul sarut?
La cati ani il intereseaza pe baiat "balcoanele" fetei?

Răspuns Câştigător
| Ruxyana a răspuns:

Cred ca primul sarut ii bine sa'l ai pe la 13-14 ani.happy
baietii sunt niste porcii de micilaughing
banuiesc ca de la 12 ani

15 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

La prima intrebare iti raspund asa: O fata poate avea primul sarut la orice varsta. Nu este obligatorie o varsta anumelaughing

La a 2 a intrebare iti raspund asa : pe baietii ii intereseaza "balcoanele" fetei de cum intra la pubertatelaughing

| User a răspuns:

Ne intereseaza tot timpul:Xlaughing

| radu75 a răspuns:

La ce varsta simte ea ca e capabila, cred ca dupa 14 ani. Referitor la 'balcoane', fiul meu are doar 5 ani, de cate ori mergem pe strada si trece una cu piept mai mare, crede-ma ca mereu se uita atent si ma intreaba, de ce le are asa mari? Ce are in ele? Mami de ce nu are asa mult? Ma crezi ca inca al mai mint ca au laptic in 'balcoane'? Deci? Te mai framanta intrebarea cu 'balcoanele'?

| costymaximus a răspuns:

1.Imediat dupa nastere.
2.De cand incep constructia "balcoanelor".

Răspuns utilizator avertizat
| ontyk a răspuns:

Baieti vor tate de cand se nasc.

| Bishop a răspuns:

Pai baiatul e familiarizat cu balcoanele de la nastere laughing so...

| andrei123 a răspuns:

Nu depinde de varsta cand vei avea primul sarut! poti sa l ai si la 10 ani si la 20, o sa l ai cand nu te vei astepta si nu vei avea ce face!

| Albert_9247 a răspuns:

La 12 ani.

| Andreilol a răspuns:

Ei bine de la 11 ani in sus, baietilor si subliniez eu sunt baiat le place sa vada la fete in special starea fizica
.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand simti ca e momentul si timpul potrivit atunci dai primul sarut. De obicei la persoana de care crezi ca te-ai indragostit.
Cealalta parte?
Toti, se uita la tot, de la ce varsta nu conteaza. Poate de cand incepe sa manance prima oara
( important nu gandi ce? sau de ce? afla dar nu uita curiozitatea? Oricum nu se intampla nimic rau, doar se capata o experienta de viata care mai devreme sau mai tarziu te poate ajuta.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 16 si m-am sarutat la 12
dc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut primul sarut la 13 ani love struckx
baietii mereu sa uita la sanii fetelor. in cazul in care au. chatterbox

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm, mai eu cred ca pe la 13-14., eu l.am avut pe al meu la 13 si ceva,,tongue..., a doua intrebarelaughinglaughing:cred ca la orice varsta., inclusiv la varstele fragedelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut primul sarut la 6 ani deci cand vrea ea