Nu depinde de varsta. rutul este un lucru minunat, dar asta doar daca il oferi persoanei pe care o iubesti. Nu te grabi, cel mai bine e sa te saruti cu un baiat atunci cand chiar crezi ca il iubesti pentru ca doar asa poti avea amintiri f frumoase despre acest lucru. De exemplu eu la 14 ani am oferit primul sarut, si nu regret acest lucru deoarece chiar l`am iubit pe respectivul baiat si am fost impreuna cu el 1 an jumatate. Nu am vrut sa ma sarut cu un alt baiat inainte deoarece nu m`am simtit atrasa de nimeni si nu am vrut ca amintirea primului sarut sa fie una banala cu un baiat pe care nu l`am iubit. Niciodata nu e prea tarziu, trebuie doar sa iti asculti inima si sa vina de undeva din adancul sufletului totul! bafta:-x
Nu exista o varsta anume la care poti avea primul sarut. Primul sarut il dai unei persoane pe care o iubesti.Este un moment magic.Nu te saruta cu oricine ca sa nu pierzi magia.
Buna si la 10 ani in ziua de azi! Acum depinde si de persoana de langa tine, daca vrea sa te sarute!
Oricum baiatul trebuie sa faca primul pas e mai frumos si mai romantic.
Pai verisoara mea are 3 ani si e o dulcica si deja s-a pupat cu un baietel de la gradinita pe gura [bine inteles pentru ei nu a insemnat mai nimic]
Cand te simti pregatita
Frumos e un sarut din iubire atunci cand sentimentle sunt deja mai sigure, pe la 13-14 ani cred. Oricum, nu e o varsta pentru asta. Prima iubire si primul sarut vin uneori si la 20 de ani sau 30 la unii.
Sa inteleg printre randuri ca intrebarea ta ascunde alta:La ce varsta ai simtit primii fiori ai dragostei?
Nu conteaza varsta primului sarut, conteaza sa iti faca placere si sa fi pregatita!
beausingurlamasamea întreabă: