| Sweetllemon a întrebat:

La cati ani e cel mai bine sa-ti pierzi virginitatea, la o fata?

46 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La minim 18 ani. Dar in general, la varsta la care ai o relatie stabila, poti merge macar de doua ori pe an la ginecolog, iti poti alege o metoda de contraceptie, esti constienta ca nu exista metoda de contraceptie 100% sigura si esti in stare sa-ti asumi o sarcina.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.Trebuie sa stii sa-ti asumi eventualitatea unei sarcini avand in vedere ca metodele contraceptive nu sunt sigure in totalitate.

pupimik
| pupimik a răspuns:

17-18 ani.Cand te simti pregatita si suficient de matura & responsabila.Inceperea vietii sexuale presupune responsabilitati.

eileen
| eileen a răspuns:

La varsta la care te casatorestiwinking

| DenissaDeea a răspuns:

Ideal ar fi la varsta de 18-19 cand esti considerat adult si corpul tau e pregatit si sa te simti tu pregatita de a-ti incepe viata sexuala. Important e sa iti pierzi virginitatea din placere, din dragoste, nu din necesitate etc.pentru a trai cele mai frumoase si neuitate clipe din viata ta.

| want2bMajestic a răspuns:

Nu exista reper. Dar te asigur ca si ceilalti ca varsta cea mai apropiata este cea de 20 ani.

| andi a răspuns:

Cam pe la 18 ani! Dar in ziua de azi, ar fi minune!winking

| vivi_5803 a răspuns:

Pe la 25 dupa parerea mea.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| poliana a răspuns:

Cu cat mai matura cu atat mai bine, dar aici depinde de tine. Sper sa iei o decizie de care sa nu-ti para rau mai tarziu.Succes.

| wendy a răspuns:

Dar la cati ani e bine sa stii sa pui o intrebare? "Virginitatea la o fata" este jignitor pentru ochi si creier.
La intrebarea ta raspunsul ar fi "cand te simti/se simte pregatita". Este greu de dat o cifra, insa cu cat e mai mare in varsta cu atat este mai bine atat din punct de vedere fizic (corpul uman nu este facut sa intretina relatii sexuale de la varste foarte fragede) cat si psihic (sunt sanse mai mari sa nu te lasi dusa de nas de primul care vrea sa-ti intre in pantaloni).
Cel mai bine pentru o fata este sa astepte sa-si inceapa viata sexuala in momentul in care se afla intr-o relatie cu sentimente profunde pentru ambele parti (iar asta nu se intampla prea usor la varste mici).

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Maturitatea te va ajuta să iei decizia cea mai bună.
După 20 de ani.
Iubire fără dezamăgire.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 19 ani...

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

17 ani ar mai fi ceva, ai avea mai mult talent...=)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu e vorba doar de varsta. Daca ai un iubit cu care esti de mult timp, esti sigura de sentimentele lui si de siguranta relatiei voastre nu e rau si nici nu iti va aduce nimic rau. Important este sa o faci din iubire, nu din obligatie sau alte porcarii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

16

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista varstahappy atunci cand simti ca e cazul.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o fata cel mai bine e sa astepte pana in momentul cand este sigura ca persoana cu care vrea sa intre in relatii sexuale va fi viitorul ei sot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa asteptati fetelor sa gasiti un baiat care sa va respecte si sa va merite, sa va iubeasca si sa fiti voi sigure si sa simtiti acel lucru, nu ca va face el din vrajeala la inceput si se comporta nu stiu cum etc.asta pana obtine ce doreste si dupa ceau. Is destule ca si tine. Asa ca aveti mare grija ca baietii in ziua de azi is niste ipocriti, cretini, oricum sa nu puneti botul la vrajeala lor si sa aveti grija de corpul vostru sa nu isi bata joc nimeni de voi. Cel mai bine e sa asteptati momentul potrivit cand te gandesti ca baiatul ala merita acel lucru de la tine si ca poti avea un viitor cu el. Mai bine asteptati pana va maritatitongue, bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt baiat si am o partenera de 2 ani. Eu am 17 ani si ea respectiv 15 ani, am facut-o de 1 an si ceva, dar am facut-o pentru ca sentimentele dintre noi sunt profunde si ne iubim unul pe altul. Cel mai bine e, cum a facut partenera mea, le-a zis parintilor inainte de "1st time". Ea a facut-o din iubire si eu am simtit la fel chiar daca nu a fost prima oara. De relatia aceasta sunt sigur ca mai are multi ani inainte pentru ca ne intelegem mult prea bine ca sa ne despartim, iar parintii nostri sunt prieteni buni si foarte de treaba. Deci raspunsul final: varsta nu are. Virginitatea o pierzi cand IUBESTI si esti IUBITA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 19-20 parerea mea e cel mai bine pentru ca poti sa iti dai seama daca e persoana potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

17 18 ani. Cu cat mai tarziu cu atat mai bine happy Bineinteles cand simti ca trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cel putin 20-22 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe la 14-16 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca de la 15 ani e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand simti ca esti pregatita pentru asa ceva...
in ziua de azi...nu prea mai gasesti fete, care la 17-18 ani sa fie virgine...
tentatia este foarte mare. dar trebuie sa te abtii...pentru ca, corpul nostru este capabil sa intretina acte sexuale inca de la 12-13 ani.si s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta.winking

Întrebări similare