Cel mai bine e să ai o prietenă sau prieten doar când eșit destul de matur să-ți alegi viitorul partener de căsătorie, ai un venit stabil, poți întreține o familie. Pînă doar e un joc de-a care e atașat mai puțin și care suferă mai mult.Îți rănești sufletul și trupul inutil.
Nu exista varsta ideala de a iubi, iubirea este o mostenire genetica iar a iubi poti oricand la orice varsta, depinde ce inseamna prietena pentru tine, o simpla amica si la 11, 12 anii, depinde de vrei de la ea, la varsta pubertati e normal sa simti nevoia de a face sex asa ca stai cu o fata pentru sex, depinde ce anume vrei, cum vezi viata, parerea mea o relatie serioasa e cand gasesti o persoana serioasa ce in ziua de azi nu prea exista sau na eu nu cred ca exista
La 10-14 ani ai doar prieteni de sex ca si tine, pentru ca inca te joci cu masinutele (baietii) si papusile, in cazul fetelor.
Dupa 15 ani poti sa-ti faci si prieteni de sexe diferite.
Iubitele si iubitii, apar dupa 17-18 ani!
Nu există o vârstă ideală, precum nu există nici o iubire ideală, totuși vârsta optimă la care se poate începe o relație ar fi de 15-16 ani, deoarece această perioadă din adolescențe e mult mai târzie și e o perioadă destul de apropriată de maturitate, desigur nu toate persoanele sunt la fel, dar deja la vârstă respectivă există o anumită maturitate emoțională, etc.
AndrewTate7789 întreabă: