| BlondinaBlonda a întrebat:

La câți ani este normal să faci copii?

Răspuns Câştigător
| yustme a răspuns:

Cati ani ai? Poti face copii de la 12 ani în sus daca nu și mai repede sunt cazuri ca și la 11ani au făcut copii. Dar normal din experiența mea după ce iti termini studiile și ai o situație buna financiară și un sot care sa te iubească și să fie lângă tine apoi te poti gândi la copii. Poti face ce vrei e doar un sfat. Eu am făcut prima fetita la 20 de ani și nu aveam nimic acum am 3 și ne descurcam cum putem dar nu regret deloc doar ca mai puteam aștepta cativa ani.

32 răspunsuri:
| username1053847 a răspuns:

Te rog nu polua planeta

| RainmakerX a răspuns:

Cand esti destul de tanar pentru a nu exista probleme si ai o situatie materiala care iti permite cresterea unui copil.

Prin "permite cresterea" nu ma refer la un salariu amarat care abia asigura strictul necesar. Persoanele care nu au posibilitati ar trebui sa se abtina... Ok, inteleg ca multi considera ca au nevoie de cineva care sa duca familia mai departe dar mi se pare crud sa faci 2-3 copii si tu sa nu ai o situatie ok nici macar pentru 1 singur. Copiii au si ei dorinte, asta ca sa nu mai vorbim de nevoi.

De asemenea trebuie sa te gandesti si la tine. Ai si tu dorinte.
Cand ai mai multi copii si un salariu minim ajungi sa vezi ca trebuie sa faci sacrificii si orice ai face nu prea este de ajuns.
Chiar daca esti fericita cu mai multi copilasi... asta nu inseamna ca ei sunt fericiti.

Asadar, cand faci un copil trebuie sa te asiguri ca tu si viitorul sot aveti destul timp, bani si o sanatate optima.

Întrebări similare