Si mai vreau sa spun ceva. Daca esti adolescenta, nu-ti incepe viata sexuala cu "un baiat jmecher". Incepe-o cu un baiat care ti-a dovedit ca tine la tine, ca te respecta, ca stie sa-si asume responsabilitati. Cred ca macar un an de relatie inainte de sex ar putea sa te lamureasca. Si cand zic relatie ma refer la intalniri la cofetarie, plimbari inparc, teme impreuna, poate o seara la discoteca dupa care sa te conduca acasa. In tot timpul asta fii atenta la el: daca iti respecta dorintele, daca vorbeste frumos cu tine, daca e politicos, cum vorbeste despre alte fete, ce prieteni are. Nu vrei sa-ti incepi viata sexuala cu un baiat care vorbeste urat de alte fete, povestestein gura mare despre cuceririle lui, incearca sa te forteze sa ii oferi sex, nu stie sa te conduca acasa si sa se retraga dupa un sarut, nu stie sa-ti aduca o floare.
Ziceam si in alt raspun ca viata sexuala implica multe responsabilitati. Va trebui sa gasiti o metoda de a evita bolile (daca sunteti amandoi la prima relatie sexuala si va sunteti fideli, asta e o problema rezolvata, daca el a mai avut relatii sexuale trebuie sa-si faca cateva analize inainte), trebuie sa gasiti o metoda de contraceptie (nu sex pe apucate si dupa aia te descurci tu, ca de aia esti fata), tu trebuie sa incepi sa mergi la ginecolog si daca ai sub 18 ani trebuie sa mergi cu unul din parinti, trebuie sa stabiliti nise reguli de fidelitate si respect (n-o sa-ti placa sa povesteasca in curtea scolii cum ati facut-o).
Succes si daca n-ai macar 16-17 ani, mai bine mai asteapta!
Ai viata inainte. prioritatiile tale ar trebui sa fie scoala, facultatea, si dupa aceea sa te casatoresti.Eu am 16 ani si nu mi-am inceput viata sexuala, si nici nu m-am gandit la ce varsta o sa-mi incep viata sexuala. cel m-ai bine este sa tyo incepi atunci cand te mariti, este ceva unicat.decizia iti apartine! succes!
Eu iti spun in calitate de baiat, stiu foarte bine ca daca lumea ar afla ca tu nu mai esti virgina si ca ai facut-o cu un baiat "jmecher" nu o sa te mai respecte nimeni, iti garantez
Ba cat m-am uiat la aceste raspunsuri am vazut o fata ana de 12 ani care ii place de unu luci dar nu are curaj sa-i zica acum is cateva probleme :1. o fata de 12 ani nu are de ce sa se uite la un site despre sex::::::2. si ce vrea sa-i zica>hai sa facem sex? sau ce? parintii tai nu te-au invatat ca la 12 ani nu ar trebiu sa te intereseze asta la 12 ani eu numa asa ma gandeam ca-i dragut sau cam asa dar nu mai mult,,,,
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: