anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cati ani pot sa fac dragoste cu prietenul meu fara sa ii fac probleme cu politia ( sa mai ajunga si la inchisoare ) cand o sa afle tata si cu mama?

eu stiam ca trebuie sa fiu majora, dar am citit si ceva cu 15 ani, da nu stiu la ce se refera... un sfat ceva, dau funda love struck... + vot la toti

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa vorbesti cu parintii tai deoarece este posibil sa iti dea sfaturi bune pe care nici nu le stiai happy. Se vede ca esti usor iresponsabila si nepregatita.

De la 16 ani legal o poti face. Dar cel mai bine incepi de la 17 ca sa scapi de tot de riscul de cancer de col uterin. Inainte de a incepe, asigura-te ca stii de toate astea:
1. Metodele de contraceptie, eficienta lor. Chiar si pe cele eronate cum e cea cu ejacularea afara sau cu metoda calendarului, care nu te fereste total.
2. Ca stii despre bolile cu transmitere sexuala (BTS)
3. Ca ai incredere in partenerul tau, ca nu trebuie sa faci sex contstransa deoarece ala vrea doar asta de la tine si te va parasi apoi.
4.Ca stii despre sarcini si riscurile lor, precum si responsabilitatea.

11 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Eu am facut la 5 ani cu kolegu meu de gradinita si nu am patit nimic nici unulove struck

| Reek54 a răspuns (pentru elasexygagica):

Uuuuuuuuuu, dragut :X, si v'ati lins si la fundulet?

| anonim_4396 explică (pentru Reek54):

laughing))))))))))))

| anonim_4396 explică (pentru elasexygagica):

Tu la 5 ani ma laughing

| Reek54 a răspuns (pentru anonim_4396):

Panarame de oameni.

| MMihai a răspuns:

La 18 ani în România o persoană este majoră.

| Đϋffγ a răspuns:

Stiu si eu ca la 18 ani o sa fiu majora...da am citit undeva ca daca am peste 15 ani si am fost amn2 de acord cand am facut-o, nu ar fi nici-o problema.
eu normal ca nu le-as zice da cum ii stie eu pe ai mei, m-ar duce la ginecolog in fiecare luna rolling on the floor

| Clarity a răspuns:

Nu la 18 ani esti majora, da tu poti sa faci ce vrei tu nu trebuie sa afle a tai... si prietenul tau nu intra la inchisoare daca tu ai fost de acord cu sexul :*., da daca ai doar 15 ani eu zic sa astepti pana la 16-17 tongue.

| uN23 a răspuns:

+18

| NbhdDaughter a răspuns:

La peste 18 ani.

| TudorHaciuUnu a răspuns:

Cand e casatoresti!