| PopperAdy7 a întrebat:

La cati ani poti taia parul de pe penis? Si cu ce? laughing (cu ce este mai sigur)?

[Fara JIGNIRI]-Funda!

7 răspunsuri:
| swagMeOutBitch a răspuns:

Cu barda

| AdrianoB a răspuns:

In primul rand, cred ca ai vrut sa spui parul din zona genitala, caci nu cred ca ai par pe penis. Nu?

Il poti taia de la ce varsta vrei, din momentu ce il ai, numai ai grija caci iti va creste mai des.

Il poti taia cu lama, adica cu Bic-ul. Cu Gillette de exemplu.

Daca inca esti minor, il mai poti lasa, nu trebuie sa te razi de pe acum. Daca chiar insisti, te poti rade pana la urma.

Bafta!

| PopperAdy7 explică (pentru AdrianoB):

Pai am 14 ani big grin laughing. sincer nu ma prea pricep straight face.

| AdrianoB a răspuns (pentru PopperAdy7):

Nimeni nu s-a priceput la inceput, toti am invatatwinking O sa inveti si tu.
Sau poti cumpara crema depilatoare. E mai simplu decat cu lama si nu te mai iriti asa de rau. Dar ai grija ca nu stiu daca orice crema depilatoare e buna pentru zona genitala, trebuie sa intrebi la farmacie undeva.,
Bafta!

| adyi370 a răspuns:

Mergi la farmacie si intreaba de crema ca sa-ti iei parul jos ca ieste ie ma buna de cat sa iei cu lama sau forfica

| adyi370 a răspuns:

Ma dor mergi la farmacie si intrebi doare acolo la farmaciste si te rezolva iele serios vb tie rusine

| DrPshiologDanTruican a răspuns:

Adyi370 a răspuns:
Ma dor mergi la farmacie si intrebi doare acolo la farmaciste si te rezolva iele serios vb tie rusine

are drepatate adi axista niste foarfeci speciale, sa nu iti tai cu cele obisnuite pentru ca s-ar putea sa te infectezi cu sifilis, intreaba farmacistele, o foarfeca pubiana este in jur de 5 lei