Fetelor va nu vedeti ca e o intrebare pentru baieti?:O chiar nu credeam ca e necesar sa spun sa raspunda doar baietii! E "insura".n marita, nu casatorii! Incredibil.
M-as insura si maine de-as avea cu cine.
Am 19 ani, 7 luni, 1 saptamana, 2 zile.
Eu sunt bun de insuratoare, dar n-am cu cine Oricum nu ma grabesc, abia am ajuns la varsta pe care o consider ca fiind minimul de ani la care ar trebui sa fac asta. Eu cred ca pe la 28 de ani ar fi ideal.
Nu conteaza varsta ( parerea mea )! Important e sa te simti destul de pregatit/a incat sa iti petreci tot restul vietii alaturi de persoana iubita! Nu ai cum sa spui varsta exacta...totul vine de la sine. Oricum excludem perioada adolescentei
La baieti se incepe cam de la varsta de 24-25 chiar si 28 de ani nu e mare graba deoarece mai ai multe nebunii de facut in viata dar nu striga si sa ai o persoana care sa te iubeasca chiar daca o gasesti mai repede si nu ai de cand sa te ~insori~. Stii cum se zice nu iti lua durere de cap de tanar .
24-25 .
De ce?
Mi se pare varsta perfecta, dar asta se v-a intampla doar daca voi gasi barbatul potrivit .