raspunsul de mai sus iti era adresat tie
La 16 ani... putin imi pare rau pentru ca eu am facut-o din dragoste el nu pentru ca nu ma iubea eu da.
Asta nu e noroc. E prostie!
9 ani. Nu imi pare rau. Inca mai am o relatie stabila cu mâna mea
Wow...f tare bine c nu ai regrete!
La 18 ani si vreo luna, nu, nu-mi pare rau, sunt genu de persoana care decat sa regrete ceea ce nu a putut face, mai bine sa regrete ceea ce a facut, dar de obicei nu fac ceva care as putea regreta mai tarziu!
Partea proasta, a fost ca a fost una grasa, transpirata rau si cleioasa. Dar transpiratia ei a fost buna pentru lubrificare.
DOAMNEEEEEEEEEEEEEE! Nu ti-a murit la intrare? Cum ai putut face asa ceva? Unde ti-ai lasat orgoliu masculin?
Crede-ma odata intrata, nu imi mai venea sa o scot. Nu ca nu imi placea ci bucile ei mi-o strangeau rau de tot. Trebuia sa ii departez bucile, sa stau cu coatele rezemate de pereti ca sa ne tinem bine, fiindca era alunecos pe jos. Bine, stateam si cracanat dar trebuia sa imi mentin balansul si sa dau la pompa cu greu. Dar a fost amuzanta faza.
Asta da experienta
La 17 si da imi pare ff rau, chiar ma gandeam la o operatie de coasere a himenului dar stiu ca prima data nu se uita niciodata... sfatuiesc fetele sa nu inceapa viata de tinere pentru ca o sa regrete enorm mai tarziu.
Woow esti cel mai tinerel de aici... vreau sa zic care a inceputo cel mai repede decat toti de aici...bv