anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cati ani v-ati inceput relatiile sexuale? Eu la cat ar trebui? Am 14.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu la 24 de ani si jumatate. Tu, daca eti fata, ar trebui sa astepti pana la minim 17 ani si jumatate (din punct de vedere medical).

9 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

La 18-19 ani e indicat sa incepi. la 14 nu esti destul de dezvoltata. Poti face cancer uterin.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Cunosc si imature care au sarit direct in pat la 14 ani, deci nu-ti recomand. Nu doar pentru ca vei fi catalogata ca fiind usoara, dar si pentru binele tau...merita sa astepti. Sa te gandesti bine la asta, si sa fie dupa o perioada mai lunga de relatiewinking. Eu am 17 ani si jumate, si inca nu mi-am inceput viata sexuala. Nu ma grabesc sincer, dar daca as avea o relatie serioasa as face-o.

| BeHappyForMe a răspuns:

Nu acum clar mai tarziu dupa 18 ani incolo.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| lavynika a răspuns:

Nu mi-am incaeput viata sexuala inca.AI doar 14 ani mai asteapta.Pentru asta ai timp toata viata.

| EmoKiddKills a răspuns:

Pe la 17-18 zic si eu!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti destul de dezvoltata si iti doresti acest lucru poti incepe si acum dar cu o persoana trecuta de 18 ani care sa aiba experienta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Personal am inecput la 16 si nu regret deoarece a fost si este o relatzie trainica si fidela )) crd ca relatziile nau virsta (adica oricum nu in frageda copilarie) depinde numai de persoana si de relatziile dintre voi happy (si cred ca e bine ca partenerul sa fie cu experientza)