anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La cati ani v-ati inceput viata sexsoala si daca ati folosit perzervative si cum sunt

19 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, faci sex atunci cand te simti pregatit fizic si psihic, nu e o varsta anume, dar protectia e foarte importanta pentru ambii parteneri...eu nu mi-am inceput viata sexuala inca, dar din cate am auzit, se zice ca senzatia nu e la fel de placuta cu prezervativ, mai bine fara, dar nu cred ca senzatia va fi placuta cand Doamne fereste auzi ca fata e gravida, sau ca s-au ales cu vreo boala... sper sa nu ii se intample asa ceva nimanui, bafta...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Ce intrebari stupide frustrated rolling eyes

| Cryssy a răspuns:

Inca nu mi-am inceput-o happy

| cioko19 a răspuns:

Ce intrebariiiiiiiiiii... straight face

| byancutza a răspuns:

Fiecare isi incepe viata sexuala atunci cand e pregatit nu este o varsta anume tio incepi cand vrei dar cand tio incepi intotdeauna sa te protejezi

| snepy a răspuns:

Eu am 18 ani, sunt baiat si nu mi-am inceput viata sexuala
nu este o varsta anume cand trebuie sa faci sex, cand simti

| gabriela_7862 a răspuns:

Ok, cred ca astepti un raspuns si de la cineva care si-a inceput viata sexuala, si nu de ieri, ci chiar de cativa ani, nu? ei bine, nu exista o varsta anume si nu trebuie sa te lasi influentat(a) de parerile altora, pentru ca majoritatea o fac pentru prima oara doar pentru ca se simt exclusi dintr-un grup sau pentru ca rad prietenii de ei. n-ar trebui sa fie asa. sexul e ceva minunat, dar numai daca se face de comun acord si se iau toate masurile de precautie. altfel, devine o povara sau un motiv de ingrijorare pentru ambii parteneri. cat priveste prezervativele, la varsta adolescentei cred ca sunt cele mai practice, pentru ca o fata de 15-16 ani nu cred ca se va duce la medic intr-un suflet sa-i dea anticonceptionale, plus ca nu se pot lua dupa ureche pentru ca urmarile se vad in timp si o pot impiedica pe fata respectiva sa aiba copii atunci cand isi doreste (nu duc chiar la sterilitate, dar hormonal o fata isi poate reveni mai greu, desi nu spun ca este o regula!). iar faza cu "nu a ejaculat in mine"... e relativa rau de tot, pentru ca o lectie simpla de anatomie iti va explica ca din momentul erectiei, orice lichid eliminat de penis(chiar daca e transparent si crezi ca nu e ejaculare) poate contine spermatozoizi. asa ca, faceti-o cu cap, traim in secolul 21 si ar trebui sa fim cat de cat informati, cu atata internet si presa libera etc.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Nu mi-am inceput viata sexsoala si nici cea sexUala.Nu exista o varsta standard, o facem atunci cand... consideram noi ca suntem pregatiti fizic dar cel mai important psihic. Trebui sa fi constient de lucrul acesta si de riscurile pe care ti le asumi o data cu inceperea vieti sexuale.

| www a răspuns:

Ma nu cred ca cineva poate sa isi inceapa viata "sexsoala" poate sexUalastraight face...

| zanabuna a răspuns:

Eu la 18 ani.happydar fiecare o face cand simte acest lucru.

| LaR1sA a răspuns:

Viata "sexsoala" nu si'a inceput'o nimeni! Pun pariu pe chestia asta! Prezervativele cum sunt? La ce te referi? La gust? Nu stiu. Arata ca un balon dezumflat laughing cumpara unul si vezi cum e.

| ALY_2447 a răspuns:

Ca fata mie mi s-a parut ca este foarte bine sa astept varsta de 18 ani pentru ca atunci eram capabila sa anteleg despre ce este vorba cu adevarat si nu imi pare rau ca am asteptat atata mi-a fost de folos. Prezervativele le-am folosit la inceput dad de fiecare data imi faceau serioase iritatii si nu le-am mai folosit de trei ani si jumatate oricum sunt folositoare dar depinde de la om la om

| dean a răspuns:

De la 17 si nu am folosit!

| Mitss a răspuns:

Www :)) nici o greseala nu scapi... offf my dear little:)) logic ca se plictisesc nu vezi ce intrebari pun:P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce intrebare...
voi chiar va plictisiti asa-i? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi-am inceput viata sexsoala, prezervativele le umflu si ma joc cu ele, iar la gust, astept sa ne spui tu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am anceput

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marfa la12ani

Întrebări similare