| alexaioana2 a întrebat:

La cati ani v-ati inceput viata sexuala?big grin eu am 14...credeti k ar trebui sa mi o incep?big grinbig grinbig grinbig grin v-a durut prima data?hee hee

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce te-ai grabi?
14 ani e o varsta complet nepotrivita pentru inceperea vietii sexuale, esti imatura din toate punctele de vedere, lucru pe care in clipa asta nu il poti intelege.
Intreaba alte fete, mai mari, care au facut greseala asta si vei vedea ca din 10, 9 regreta pasul facut, ai grija sa nu te numeri printre ele.
Iti poti incepe viata sexuala in jurul varstei de 17 ani jumate sau 18 ani, cand organismul tau e pregatit sa intampine toata greutatea vietii de femeie, cand mintea ta e suficient de coapta pentru a isi asuma raspunderea pentru ceea ce vrei sau nu sa faci!
Un asemenea pas trebuie hotarat cu liniste si bucurie, nu cu teama, nu influentata sau manevrata de dorintele altcuiva, cat timp simti teama, orice teama(de durere, de necunoscut, de sarcina), nu esti pregatita!
Nu te grabi, femeie poti deveni la orice ora, dar inapoi, virgina niciodata!

| mgtow a răspuns:

Ti-o incepi la 18 ani, acum nu ai voie.

| bby a răspuns:

Fiecare isi alege varsta la care sa si-o inceapa. Tu inca esti tanara si nu ar fi indicat sa faci asta. Eu am 16 ani si nu am de gand sa mi-o incep prea curand. Plus de asta trebuie sa fi sigura ca cel cu care ai sa iti incepi viata sexuala merita sa ii daruiesti ce ai tu mai de pret. Mai asteapta si tu cativa ani, nu o sa mori virgina!

| DeeaMarry a răspuns:

Nici vorba!

| oanard174 a răspuns:

E prea devreme, mai asteapta.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| CynicalCunt a răspuns:

I don't want to live on this planet anymore.

| niku06 a răspuns (pentru CynicalCunt):

Ce'l mai tare raspunslaughing
Nothing to do here!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfoai, si cum m-a durut :|. Zici ca mi-a bagat cineva bicamaru, mi-a curs sange 4 ore.

Tu esti sanatoasa fatuca? LA ce itit trebuie tie viata sexuala, du-te sa te joci cu papusile.
Apropo, cum vrei sa arate primul tau copil?
Asa : http://ortodox.dyndns.org/......ati/1.html
Sau asa : http://favim.com/image/348776/?

Primul poate fi al tau :>, e e e, tentant :>?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 18!

| Disstrict a răspuns:

De fapt fiecare isi alege singur cand si-o incepe dar nu ar fi indicat macar inca 2 ani ai rabdare ii decizia ta si sincer trebuie sa fii pregatita si sigura ca o faci cu cine trebuie mult noroc (ai rabdare nu te pripi in viata)

| xbeib a răspuns:

Nu te prosti, ai timp pentru asa ceva, intr-adevar fiecare isi alege momentu. Dar o sa-l regreti mai incolo. Eu am 16 si sunt virgina. Si nu ma grabesc sincer. Nu fa asta, ai tot timpul din lume :*

| ScoobyDooIsBack a răspuns:

Pune mă mâna pe carte şi lasă dracu' sex-ul! Ai toată viaţa la dispoziţie şi pentru aşa ceva!

| AnyLoL a răspuns:

Esti prea mica mai asteapta. Daca nu pana la 18 ani macar 16, 17happy